Zabava

Sretni smo... ne!

Aside Banners

Pripremite se, stižu nam remiksevi Adelinog hita ‘Hello’

Piše , Objavljeno

Proteklih je tjedan dana u svijetu glazbe prošlo u znaku Adele i njezinog dugoočekivanog povratka na scenu, a Hello nastavlja obarati rekorde. Naravno, slijede nam remiksevi!

adeleAdele se vratila na glazbenu scenu hitčinom Hello, koja je u svega 10-ak dana uspjela sakupiti 200 milijuna pogleda na YouTubeu i pritom skinuti nekoliko rekorda. Nećemo ulaziti u to radi li se uistinu o toliko dobroj pjesmi ili je više riječ o hypeu, ali činjenica je kako se svakako radi o trenutno najpopularnijoj pjesmi na svijetu. To pak znači i kako su svoju priliku za brzi proboj na svjetsku glazbenu scenu prepoznali mnogi producenti, DJ-i i remikseri, pa je već dva-tri dana nakon službene objave Hello dobio nekoliko tuceta uglavnom loših house i EDM obrada. Pa poslušajmo one koji su odjeknuli najjače.

Adele – Hello (Paul Damixie Remix):

Adele – Hello (Laibert Remix):

Adele – Hello (EC Twins Remix):

Izgleda kako je najpopularniji remiks Paula Damixieja, koji je na kombiniranim kanalima skupio preko milijun pogleda u tjedan dana. Vokali su ostali manje više nepromijenjeni osim povremene modulacije glasa, a podloga je nekakav lagani plesni housić. Slično je i sa Laibertovim remiksem, koji je ovako na prvo slušanje ostao i najvjerniji originalu. A ljudima valjda treba da emotivan i tužan sentiš pretvore u klupski hit. To svakako nije uspjelo britanskom dvojcu EC Twins, koji su totalno omašili miješanjem 3-4 stila i jeftinim dropovima. Ostatak ponude je blago rečeno katastrofa, tako da čekamo nešto što će nas stvarno izuti iz cipela… iako sumnjamo kako je to uistinu moguće!

TAGOVIAdele ec twins EDM Elektronska glazba hello remiks remix

Komentiraj