Film i TV

Stvarno izdržljivi zombiji

Aside Banners

Strepite ili slavite, jer The Walking Dead ima materijala za barem 12 sezona

Piše , Objavljeno

Iznimna je rijetkost naletiti na seriju čiji scenaristi znaju što će se dogoditi u idućoj sezoni, a luđaci koji rade na The Walking Deadu već imaju isplaniranu priču za narednih 7 godina!

walkind dead

Oni koji otvoreno hejtaju The Walking Dead često kao glavni argument protiv ove serije navode da se kroz četiri dosadašnje sezone radnja pomaknula toliko malo, da bi se realno sve to dalo sažeti u svega 5-6 nastavaka. Obožavatelji pak s druge strane tvrde da su hejteri idioti koji nemaju pojma što pričaju, pa sve završava s klasičnom raspravom bez pobjednika i s mnoštvom mišljenja koja apsolutno nikoga ne zanimaju. To uopće ne dira ekipu koja producira, piše i režira jednu od najpopularnijih serija koje trenutno igraju na televiziji, jer oni su već isplanirali radnju do 12. sezone!

Da, David Alpert, jedan od producenata s AMC-a, potvrdio je kako oni seriju kroje po stripu Roberta Kirkmana, dopuštajući si pritom određena odstupanja. “Zapravo volim raditi služeći se izvornim materijalima, poglavito zato jer imamo vrlo dobru ideju kako bi sezona 10 trebala izgledati. Znamo gdje bi sezone 11 i 12… imamo smjernice za te sezone, ako ćemo biti te sreće da dođemo do njih.”

walking dead 1

Eto, čovjek je indirektno priznao da u ovoj priči ima dovoljno materijala za još barem 6-7 godina prikazivanja, što se ipak čini malo predugo za bilo kakvu seriju, pogotovo ako se napusti koncept u kojem su se glavni junaci stalno negdje kretali, nailazili na prepreke i često se morali boriti za goli život. Ne želimo spoilati, ali kako stvari stoje, upravo bi se to moglo dogoditi, a uistinu nitko ne želi gledati Ricka i ekipu kako uzgajaju krumpir i tamane dosadne komarace. Bilo kako bilo, ići ćemo korak po korak i čekati jesen, za kada je najavljena peta sezona.

walking dead

TAGOVIapokalipsa horor sf The Walking Dead zombi

Komentiraj