Zabava

Dobre vijesti za samoubojice

Aside Banners

‘Suicide Squad’ rastura na društvenim mrežama, a jači je čak i od ‘Star Warsa’

Nešto više od mjesec dana prije početka prikazivanja Suicide Squad totalno vlada društvenim mrežama i film je o kojem se definitivno najviše priča.

Piše , Objavljeno

Čini nam se kako već godinama slušamo o tom prokletom Suicide Squadu, gledamo trailere i čitamo o ludostima koje je Jared Leto izvodio na snimanju, ali taj film nikako da izađe! Već smo počeli ozbiljno sumnjati u to da li taj Suicide Squad uistinu postoji, ali evo, navodno će nam doći početkom kolovoza. Ali Warner Bros. i ekipa svejedno ne prestaju bombardirati medijskim objavama i angažmanom na društvenim mrežama, što im se svakako isplatilo. Naime, statistika prošlog tjedna pokazuje kako je upravo Suicide Squad bio najpopularniji film na društvenim mrežama (prvenstveno se uzimaju podaci s Twittera) i kako se o njemu najviše pričalo, a generirao je čak 66 tisuća razgovora!

film

Za usporedbu, drugoplasirani Rogue One: A Star Wars Story (koji izlazi u prosincu) je generirao 51 tisuću razgovora, dok je treći bio najnoviji segment Harry Potter franšize, Fantastic Beasts and Where to Find Them (izlazi u studenom) s 38 tisuća razgovora. Kada se razmotre razlozi ovakvih brojki, Suicide Squad može zahvaliti novim fotkama, glazbenim spotovima i posebnom CinemaCon traileru, dok Rogue One svoju jaku prisutnost na društvenim mrežama duguje potvrdi kako će se u filmu pojaviti Darth Vader te će mu glas dati James Earl Jones. Najveći je skok pak doživio Power Rangers, koji izlazi tek tamo negdje u četvrtom mjesecu iduće godine, ali je izazvao poveću buru među fanovima objavom kako će lik Zordona odigrati Bryan Cranston. Eto koliko je zapravo malo potrebno da cijeli internet priča o tebi…

TAGOVIdisney društvene mreže popularnost star wars suicide squad Warner Bros

Komentiraj