Igre

Vruća roba!

Banner 300

SUPER HOT- besplatna pucačina koja dokazuje da originalnost nije izumrla

Piše , Objavljeno

Ako tražite neku jednostavnu i zaraznu igricu, koju možete zaigrati odmah, SUPER HOT je tu da ispuni sve vaše potrebe. Besplatno!

super hot igra

Kada ste zadnji put igrali neku stvarno originalnu pucačinu iz prvoga lica (FPS)? Max Payne? S.T.A.L.K.E.R.? DOOM? Tužna je realnost da su pucačine žanr igara, u kojem postoji najmanje prostora za neki revolucionarni napredak, pa na primjeru Call of Duty serijala vidimo da svake godine dobivamo jednu te istu igru, samo što je, eto, grafika maaaalkice bolja. Na svu sreću, originalnost nije potpuno izumrla, pa se tu i tamo pojavi neki biser, koji nas ugodno iznenadi. Upoznajmo stoga SUPER HOT!

Kako joj i ime kaže, SUPER HOT je totalno vruća FPS igra, u kojoj preuzimate ulogu nepoznatog lika s misijom ubijanja negativaca. Na prvi pogled, već viđeno, ali postoji jedna velika kvaka u cijeloj toj priči. Naime, vrijeme se u igri pomiče samo kada se vi pomičete, tako da dobivate onaj osjećaj matrixovsko-payneovskog zamrzavanja, izbjegavanja metaka i slow-motion ciljanja. Ovako napisano vjerojatno zvuči prilično čudno, ali sljedeći promo video prilično dobro objašnjava kako sve to izgleda.

SUPER HOT promo trailer:

I sami tvorci iz malene dizajnerske tvrtke Blue Brick priznaju da vas grafika neće oboriti s nogu, ali to je ovdje najmanje bitno. Ono što će vas držati je jednostavnost (hmh, zapravo, jednostavno je skužiti kako sve funkcionira, ali igra kasnije postaje prilično teško) i zaraznost, a može biti i vrlo kvalitetan lijek za onaj nakupljeni dnevni bijes. Kao šlag na tortu, ostavljamo činjenicu da je igra potpuno besplatna, a ovdje možete dobiti svoju dozu prave time-freeze akcije. SUPER HOT!

TAGOVIfps igre igrica pucačina super hot

Komentiraj