Zabava

Aside Banners

Superbad

Nemojte nas shvatiti pogrešno, nemamo ništa protiv dozlaboga kretenskih komedija, ali ovaj se film nakon prve polovice pretvara u pomalo iritantnu zabavu koja ne ide dalje od Američke pite.

Piše , Objavljeno

Nemojte nas shvatiti pogrešno, nemamo ništa protiv dozlaboga kretenskih komedija. Čak štoviše, pozdravljamo inicijativu, ali ovaj se film nakon prve polovice pretvara u pomalo iritantnu zabavu koja ne ide dalje od Američke pite.

Radnja je jasna i probavljiva za ovaj tip filmova. Tri srednjoškolca odlučuju izgubiti nevinost na posljednjem partiju prije odlaska na fakultet, no stvari kreću po krivu.

Scenarij su još kao srednjoškolci započeli Seth Rogen i Evan Goldberg, a završili su ga kada je Rogen isplivao u masi novih komičara. Ako u obzir uzmemo podatak da su scenarij pisali klinci, stvar je odlična i šljaka fantastično, ali Rogen i Goldberg više nisu djeca i od njih smo očekivali barem minimalni pomak u smislu tempiranja dosjetki i dinamike konačnog proizvoda. To se nije desilo. Film je predug i kredite koje je nakupio u prvoj polovici jednostavno gubi u svemu što se desi nakon osamdesete minute.

Idesh! preporuka:Pogledati, ali ne očekujte previše…

Redatelj:Greg Motolla
Uloge:Jonah Hill, Michael Cera, Seth Rogen, Bill Hader…
Trajanje:114 min.

TAGOVIevan goldberg film komedija seth rogen superbad

Komentiraj