Film i TV

Plaćenićka bagra

Aside Banners

Sve akcijske zvijezde naše mladosti u prvom pravom traileru za Expendables 3

Piše , Objavljeno

Poznata ekipa Plaćenika vraća se po treći put, a izgleda kako bi im obračun s moćnim Melom Gibsonom mogla biti posljednja velika avantura.

expendables3

Kada se govori o (sada već) trilogiji Expendables, nikada se u prvi plan ne stavlja radnja, već koja se velika hollywoodska njuška pojavljuje u filmu. Tijekom godina smo se tako nagledali gotovo svih akcijskih ikona naše mladosti, uz podršku novovalnih zvijezda i ponekog pravog MMA borca. Zato smo s pozorno iščekivali glumačku postavu trećeg dijela ovog serijala, i bome nas nije razočarala.

Uz dobre stare plaćenike Sylvestera Stallonea, Jasona Stathama, Arnolda Schwarzeneggera, Jeta Lija, Terryja Crewsa, Randyja Couturea i Dolpha Lundgrena, u novom se nastavku pridružuju i Antonio “Desperado” Banderas, Kelsey “Frasier” Grammer, Wesley “Blade” Snipes, Mel “Mad Max” Gibson, Harrison “Indiana Jones” Ford i Kellen “WTF on radi ovdje” Lutz. Kako bi malo razbili ovu kobasa-zabavu, ekipi će se prikrpati i ubojita MMA fajterica Ronda Rousey, a kako sve to izgleda, pogledajte u prvom pravom teaser traileru.

The Expendables 3 – teaser trailer:

Iako priča i nije toliko bitna, recimo samo da se vrti oko sukoba Barneya Rossa (Sylvester Stallone) i njegova bivšeg financijera Conrada Stonebanksa (Mel Gibson), koji je sada postao bogati trgovac oružjem i želi se riješiti ekipe Plaćenika. Ništa posebno, ali vjerujemo da će humor (lik Wesleyja Snipesa kojeg izvlače iz zatvora, što se nekako slaže s njegovim nedavnim služenjem kazne zbog utaje poreza) i odavanje počasti nekim klasicima ovom filmu dati onu posebnu patinu koju toliko volimo.

Na žalost, još uvijek ne znamo kako protumačiti ovaj “Držite se za još jednu, posljednju vožnju” dio, ali na iMDb-u već postoje glasine za četvrti nastavak, tako da sumnjamo kako je ovo uistinu zadnja edicija Plaćenika. No, strpimo se prvo do premijere trojke, koja u kina dolazi već 15. kolovoza.

TAGOVIakcija akcijske zvijezde arnold schwarzenegger borilački sport expendables 3 MMA Plaćenici sylvester stallone

Komentiraj