Zabava

Slatkiš za oči

Aside Banners

Svi najbolji i najočekivaniji filmski traileri s Comic-Cona 2016 na jednom mjestu

Kao i svake godine, Comic-Con je bio izvrsna prilika da se pokažu prvi kadrovi nekih od najočekivanijih blockbustera u idućih par mjeseci, a niti ove godine nismo ostali razočarani.

Piše , Objavljeno

Kada govorimo o trailerima i Comic-Conu 2016, moramo reći da je Warner Bros. totalno izdominirao i ukrao show, a DC je predstavio cijelu paletu nadolazećih filmova koji bi trebali biti itekako jaka konkurencija neuništivom Marvelu. Ipak, našla se tu i pokoja najava zanimljivih filmova koji nisu iz domene stripa ili superjunaka, a mi smo na jednom mjestu okupili sve najbolje!

Justice League

Iako se tek počeo snimati, Zack Snyder i ekipa su uspjeli izvući dovoljno materijala da slože trailer za kapitalno DC djelo, Justice League, i bome, nismo ostali razočarani. Jest da je sve sivlje i depresivnije od budućnosti naše ekonomije, ali naša su očekivanja oko ovog blockbustera jako velika.

Datum izlaska: 17.11.2017.

 

Wonder Woman

Napokon smo dobili priliku vidjeti i nešto konkretno od Wonder Woman i još uvijek ne možemo podići vilicu u prirodan položaj. Gal Gadot je prekrasna kao naslovna junakinja, Chris Pine joj je izvrstan partner, a rokanje Švaba ili koga već u Prvom svjetskom ratu nikada nije izgledalo ljepše. Mačem i štitom na tešku strojnicu? Karta je već kupljena!

Datum izlaska: 2.6.2017.

 

Kong: Skull Island

Nismo očekivali kako će nas već 100 puta viđena priča o King Kongu zaintrigirati, ali izgleda kako je Jordan Vogt-Roberts imao nešto drugačiju viziju. Paralele s Apokalipsom danas su nemoguće za izbjeći, a mi kažemo kako je to u svakom slučaju najbolji film koji je Kong: Skull Island mogao kopirati!

Datum izlaska: 10.3.2017.

 

Suicide Squad

Suicide Squada smo se već toliko nagledali i naslušali da nam polagano izlazi na uši i oči, ali svejedno ne odbijamo pogledati svaki novi trenutak ove spaljene ekipe. David Ayer je izgleda složio nešto što vrijedi tako agresivne marketinške kampanje, a sva sreća da je ostalo svega nekoliko dana kada ćemo napokon vidjeti što je to!

Datum izlaska: 5.8.2016.

 

Blair Witch

Jedno od najvećih iznenađenja ovog Comic-Cona je bio Blair Witch, treći nastavak horor serijala koji je naizgled zamro prije 15-ak godina, ali sada se vratio ekskluzivnom premijerom cijelog filma za odabranu publiku. Rađen je i oglašivan kao The Woods, tako da je veliko otkrivenje ove malene zamke bilo poprilično veliki šok za filmofile… a što su tek rekli kada su skužili kako je film zapravo fantastičan?

Datum izlaska: 16.9.2016.

 

Doctor Strange

I mistični Doctor Strange je dobio svojih par minuta, a iako nije bio toliko veliko iznenađenje pošto su prijašnji traileri bili dostupni već neko vrijeme, svejedno je bila poslastica vidjeti nove kadrove pretrpane magijom, metamorfozom gradova i poprilično smiješnim doskočicama. Neće se tu rušiti rekordi, ali zabava je svakako zagarantirana.

Datum izlaska: 28.10.2016.

 

King Arthur: Legend of the Sword

Svakako najneobičniji trailer ovog sajma je bio King Arthur: Legend of the Sword, nova manijakalna ludorija Guya Ritchieja koja dobro nam znanog junaka smješta u nešto drugačiji i daleko ekstravagantniji svijet od onoga na što smo navikli. Ritchie svakako pomiče granice, a hoće li to išta valjati, vidjeti ćemo za nešto više od pola godine.

Datum izlaska: 24.3.2017.

 

The Lego Batman Movie

Stara poslovica kaže kako Batmana nikada dosta, u kojem god se on oblikuo nalazio. A svakako nam je jedan od najdražih onaj iz The Lego Batman Movieja, kojem Will Arnett daje glas i neponovljivi stas zbunjenog i pomalo izgubljenog superjunaka. Sumnja li itko kako će ovo biti ogroman uspjeh?

Datum izlaska: 10.2.2017.

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Za kraj nam je ostao i povratak u svijet magije i bezjaka, a Fantastic Beasts and Where to Find Them u najnovijem traileru donosi malo više onoga što smo željeli, a to su te lude i nestašne zvijeri. Znamo kako to nije Harry Potter, ali svaki povratak u priču koja se barem dotiče čarobnjaka nam je dovoljan da budemo sretni i zadovoljni.

Datum izlaska: 18.11.2016.

TAGOVIcomic con DC ekskluzivno film najava najbolje trailer

Komentiraj