Film i TV

All-Star ekipa!

Aside Banners

Svi su gore: Objavljena glumačka postava novog ‘Captaina Americe’

Piše , Objavljeno

Marvel nastavlja baražnu paljbu svojim super-junačkim filmovima, a nakon all-star Avengersa nam dolazi all-all-all-star Captain America!

captain americaIako novi Avengersi ovog trena obaraju rekorde gledanosti, vrlo je lako moguće kako to neće biti najjači Marvelov film u povijesti, barem po broju superjunaka, zlikovaca, mutanata i sporednih likova koji će njime paradirati kroz dva sata trajanja. Ta bi laskava titula naime mogla pripasti nadolazećem blockbusteru Captain America: Civil War, do sada vjerojatno najozbiljnijem i za cijeli Marvelov svemir najbitnijem filmu koji prati jednu od zanimljivijih stripovskih priča, onu o raskolu među Avengersima i zatezanju odnosa s “običnim” ljudima.

Film bi se trebao početi snimati ovih dana u Atlanti, a Marvel je napokon objavio tko će se sve pojaviti u njemu. Osim neizbježnih Iron Mana (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeyea (Jeremy Renner) i naravno, Captain Americe (Chris Evans), biti će tu i Novi Osvetnici: Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), The Vision (Paul Bettany), War Machine (Don Cheadle) i Falcon (Anthony Mackie), a svoje bi prvo pojavljivanje u ovakvom ansamblu trebali imati Ant-Man (Paul Rudd), Black Panther (Chadwick Boseman) i Spider-Man, čija uloga još uvijek nije dodijeljena.

captain america 1Od sporednih likova naravno da ne smijemo zaboraviti Nicka Furya (Samuel L. Jackson), Winter Soldiera (Sebastian Stan), Sharon Carter (Emily VanCamp) i Maria Hill (Cobie Smulders), a među Marvelove junake se nakon sedam godina vraća i general Thaddeus “Thunderbolt” Ross (William Hurt). Što se negativaca tiče, predvode ih Brock Rumlow (Frank Grillo) i Baron Zemo (Daniel Brühl), a jedina uloga koja je popunjena, za koju još uvijek ne znamo o čemu se radi jest ona Martina Freemana. Je li moguće kako je on… Spider-Man? E to bi bio zanimljiv obrat, a sve ćemo točno znati već 6. svibnja 2016. godine!

TAGOVIant-man avengers Captain America iron man marvel Osvetnici Spider-Man superjunaci

Komentiraj