Film i TV

Opet neka agresija

Aside Banners

Svijet je na rubu opstanka dok mutanti ratuju u posljednjem traileru za ‘X-Men: Apocalypse’

Piše , Objavljeno

Kada s jedne strane imate gotovo božansko biće sa njegova četiri jahača apokalipse, a s druge najveće mlade nade mutantskog svijeta, stvari vrlo brzo postanu brutalne.

x-men 1Vjerojatno posljednji veliki trailer za X-Men: Apocalypse dolazi taman u pravo vrijeme, jer smo posljednjih tjedana toliko izbombardirani novim najavama da smo pomalo i zaboravili na ovaj filmskim zvijezdama i Marvelovim superjunacima prekrcani spektakl Bryana Singera. Zna se kako kampanja kod ovakvih filmova mora biti dobro tempirana i izvedena kirurški precizno, a za njen sam kraj se čuva ono najbolje. I bome, ovaj trailer baca sve karte na stol i stavlja fokus na žestoku akciju i opake one-linere koje ćemo željeti citirati, a negdje usred tog kaosa se iskristalizirao i novi, pomalo neočekivani vođa!

X-Men: Apocalypse – trailer:

Da, izgleda kako uzde u svoje ruke uzima Mystique, što možda ima neke veze s tijekom same priče, ali je vrlo vjerojatno naredba studija s obzirom kako je Jennifer Lawrence trenutno svakako najveći mamac za publiku. A kada u postavi imaš igrače poput Michaela Fassbendera i Oscara Isaaca, onda to znači uistinu mnogo. Inače, potonji se izgleda vrlo dobro snašao u ulozi negativca Apocalypsea, a zajedno bi sa svoja četiri pobočnika mogao izazvati pravi kaos među X-Menima. I naravno usput do temelja porušiti koji grad i srušiti sve mostove, jer zlikovci jednostavno moraju rušiti mostove! Datum premijere, 27. svibnja, smo već memorirali, a do onda ćemo već vidjeti kakva je berba ovogodišnjih superjunačkih uzdanica…

TAGOVIapocalypse Bryan Singer Jennifer Lawrence marvel michael fassbender superhero superjunački X-Men

Komentiraj