Film i TV

Stallone vs. De Niro

Aside Banners

Sylvester Stallone i Robert De Niro kao ostarjeli boksači u Obračunu legendi

Piše , Objavljeno

Dvije glumačke legende, koje su tokom svoje bogate karijere među ostalim odglumili dva najveća boksača filmskog svijeta, sada će se naći prsa o prsa… u ringu!

obracun legendi

Sylvester Stallone je šest puta tijekom karijere obukao boksačke rukavice kao Rocky Balboa, dok je Robert De Niro isto učinio jednom, kao Jake La Motta. Oba su lika ušla u filmsku povijest kao ponajbolje ekranizirani sportaši, a do dana su današnjeg ostali i ponajbolje uloge dvojice legendarnih glumaca. Zato sada, kada već gaze u 70. godine života, Stallone i De Niro žele još jednom stati u ring, ali ovaj put jedan nasuprot drugoga!

Obračun legendi (Grudge Match) nadolazeća nam je dramedija o dvojici bivših boksačkih prvaka, Henryju “Razoru” Sharpu (Stallone) i Billyju “The Kidu” McDonnenu (De Niro), koji su osamdesetih godina prošlog stoljeća bili najveći sportski rivali. Međusobno su se borili u dva meča, te je svaki od njih odnio po jednu pobjedu, a večer uoči njihove treće, odlučujuće borbe, Razor je objavio svoje povlačenje iz boksa, i to bez ikakvog objašnjenja. Sada, 30 godina nakon tog događaja, boksački promotor ovoj dvojici nudi po 100 tisuća dolara da se posljednji put vrate u ring i jednom za svagda pokažu koji je najbolji, što se i vidi iz trailera.

Obračun legendi – trailer (s hrvatskim titlovima bi bio ovdje da ih postaju u pristojnoj rezoluciji):

Moramo priznati da ovo izgleda prilično zabavno. Osim dvije legende, u filmu će se pojaviti i komičar Kevin Hart, te Alan Arkin i uvijek rado viđena Kim Basinger, a ne nedostaje humornih situacija i hommagea kultnim prethodnicima (scena u kojoj se Stalloneov lik sprema udariti juneću polovicu naprosto je genijalna). Hoće li Obračun legendi ispuniti naša očekivanja ili ne, moći ćemo vidjeti već 9. siječnja iduće godine, kada film kreće u kino distribuciju.

TAGOVIboksački meč komedija razjareni bik robert de niro rocky sportski film sylvester stallone

Komentiraj