Glazba

Hit samo takav

Aside Banners

Taylor Swift ima novu hitčinu i epski spot prepun poznatih ženskih zvijezda

Piše , Objavljeno

Izgleda kako ništa ne može zaustaviti Taylor Swift od svjetske dominacije, a nakon što je osvojila vreću kipića na dodjeli Billboard Music Awardsa, iz rukava vadi novi svjetski glazbeni broj 1!

taylorIako je album 1989 izašao prije više od pola godine, a vjerni su fanovi Taylor Swift odmah naučili sve stvari s njega i odabrali svoje favorite, mi ostali smo krenuli klasičnim putem iščekivanja singlova i još važnije, visokobudžetnih spotova na kakve smo navikli od ovako jakih imena. A bome, malo je tko trenutno jači od male Swiftice! Nakon što je sinoć osvojila čak osam nagrada na dodjeli Billboard Music Awardsa (među kojima i onu za najboljeg izvođača), Taylor je predstavila i dugoočekivani spot za pjesmu Bad Blood, kojem već sada predviđamo barem pola milijarde YouTube pogleda. Uživajte!

Taylor Swift – Bad Blood:

Izgleda kako je Taylor ovaj put odlučila ići punim gasom i za spot pljunuti budžet 3-4 hrvatska dugometražna filma, a toliko ga je nakrcala poznatim facama da smo pomislili kako se radi o ženskoj verziji Expendablesa, samo sa zgodnim curama umjesto starih prdonja. Uz pomoć svog bestića Kendricka Lamara Swiftica je pokazala kako izgleda kada joj prijateljica okrene leđa, a u ovom je slučaju za to poslužila Selena Gomez, “negativka” ove epske futurističke plejade celebritya. Od Lene Dunham preko Care Delevingne, Jessice Albe (mmmm, Jessica), Mariske Hargitay i Ellen Pompeo pa sve do alfice Cindy Crawford, Taylor još jednom pokazuje potencijal girl powera i nimalo suptilno upozorava kako možda izgleda kao dobra i nevina djevojčica, ali joj definitivno ne biste trebali stati na žulj.

TAGOVIbad blood billboard music awards Kendrick Lamar taylor swift

Komentiraj