Zabava

E da ju je oženit'!

Aside Banners

Taylor Swift je tvornica novca, a njena dnevna zarada nas je ostavila u šoku

Piše , Objavljeno

Jednostavnom smo računicom stigli do zaključka kako Taylor Swift zarađuje nekih 20 tisuća puta više love od prosječnog Hrvata, što je u svakom slučaju depresivan podatak.

taylorAko ste prespavali proteklu godinu i ne znate tko je tko u glazbenoj industriji, dovoljno je reći samo jedno ime: Taylor Swift. Cura od 25 godina je u 2015. postala prava tvornica novca, a pretpostavka je kako će zaključno s 31. prosincom utržiti nevjerojatnih 365 milijuna dolara. Drugim riječima, milijunček po danu! Swiftica se čini kao nezaustavljiva sila, a osim što zgrče ogromnu lovu svojom 1989 turnejom i istoimenim albumom, postala je pravi trendseter pa ono što ona isfura sigurno postaje hit. Je li onda čudno što ju zelenjavom obasipaju Diet Coke, Elizabeth Arden i drugi svjetski brandovi?

taylor

Osim ovih izravnih prihoda koji su joj od siječnja donijeli oko 300 milijuna dolara, velika lova leži i u njenim drugim poslovnim pothvatima, koji uglavnom uključuju investicije u razne tvrtke vezane uz glazbu i umjetnost, nekretnine i potrošačke proizvode, a od velike su joj pomoći i mama i tata Swift, oboje već otprije itekako imućni i iskusni lovaši, ekonomski savjetnici i direktori fondova. Upravo svi ovi faktori ukazuju kako bi Taylor do 30. godine mogla postati milijarderka i jedna od najbogatijih i najutjecajnijih žena svijeta, a mi se u svakom slučaju slažemo kako curka to zaslužuje. Ljubomorni jesmo… želimo joj biti pokorni sluge/seksualni robovi… ali bome zaslužuje!

TAGOVI1989 glazba novac pjevačica taylor swift zarada

Komentiraj