Film i TV

Ne može jednostavnije

Aside Banners

Temple Run igrica dobiva filmsku verziju, a Indiana Jones nasljednika?

Piše , Objavljeno

Izgleda da se hollywoodski kreativci nalaze na samom rubu, pošto se već razmišlja o ekranizaciji igre koja se sastoji od trčanja i izbjegavanja zapreka!

temple run

Temple Run, igra koja je svoje tvorce iz Imangi Studiosa 2011. godine učinila poprilično bogatima, nikako se ne može staviti u kategoriju intelektualno najizazovnijih igara na svijetu, s pričom toliko nevjerojatnom i kompleksnom, da ju niti sam Kubrick ne bi mogao složiti. Naime, u ovoj igri, kao i nastavku s početka godine, cilj je trčati, izbjegavati prepreke i ne dopustiti da vas čudovištni progonitelj ulovi. Zašto vas uopće lovi? Pa eto, izgleda da ste ukrali vrlo vrijedan artefakt iz lokalnog hrama, koji je upravo ta beštija čuvala!

I to je uglavnom to! Očito da danas hollywoodskim producentima ne treba mnogo da se zakače za neki projekt, pa je tako i ova “priča” bila dovoljna da ekipa iz Warner Brosa. krene u pregovore o ekranizaciji. Glavnu riječ vodi David Heyman, inače producent proslavljenog Harry Potter serijala, a trenutno su u fazi traženja scenarista za prvu verziju kakve takve priče. O njoj se pak za sada ne zna mnogo, osim da svi uključeni u ovaj projekt žele vidjeti novu i nabrijaniju verziju Indiana Jones filmova.

temple run

Inače, ekranizacije mobilnih igara do sada su bile poprilično neiskorišten izvor, a od većih igrača, jedino su Angry Birds uspjeli složiti pravi posao, pa se animirana dugometražna filmska verzija ovih ljutih životinja u kinima pojavljuje negdje tijekom 2016. godine. Temple Run pak i dalje ima neizvjesnu budućnost, no oko 200 milijuna igrača nije brojka koja se može olako odbaciti. A ono, ako smo mogli popušiti Battleship, zašto ne bi i ovo?!

TAGOVIangry birds avantura film igrice indiana jones mobilne igre smartphone igre temple run

Komentiraj