Film i TV

Ovaj dvojac čini čuda!

Aside Banners

Teško je povjerovati, ali ovaj fantastični crtić animiraju samo dva genijalca

Piše , Objavljeno

Moderne animirane filmove obično radi ekipa od barem nekoliko desetaka vrhunskih crtača, tako da je apsolutno čudo što planiraju ova dvojica genijalaca.

master jaing 1

Raditi animirani, velikim dijelom rukom crtani dugometražni film u današnje vrijeme iziskuje mnogo truda i radnih sati, te barem nekoliko desetaka vrhunskih crtača, što opet ne garantira da će konačni proizvod biti uspješan. S druge strane imamo Li Weia i Pei Feia, dvojicu Kineza koji će pokušati napraviti istu stvar, ali samostalno! Da, ono što izgleda kao najnoviji proizvod renomiranog Studija Ghibli zapravo je životno djelo ove dvojice animatora, a s obzirom na prvi trailer, ne vidimo kako bi ovo moglo ispasti išta manje od remek-djela.

Master Jiang and the Six Kingdoms – trailer:

Master Jiang and the Six Kingdoms je klasična kineska narodna priča, s hrpom fantasy elemenata, magije i čudnovatih bića. Osim Weia i Feia, koji samostalno rukom crtaju svaku sličicu, na filmu pomaže i par 3D animatora, skladatelj i nekoliko suradnika zaduženih za razne druge bitne stavke svakog crtića, ali je cijeli projekt uglavnom ograničen na maksimalno 10 ljudi. Upravo ćemo zato na njegovu premijeru morati pričekati do 2016. godine, ali po svemu sudeći, čekanje će se isplatiti!

TAGOVIanime animirani film crtani film crtić kinezi master jiang and the six kingdoms

Komentiraj