Zabava

Aside Banners

Transmeet.Tv unplugged feat. The Beat Fleet

Nedugo nakon nastupa u Velikoj dvorani Doma sportova, TBF se vraća u Zagreb unplugged koncertom �Transmeet.Tv unplugged feat. The Beat Fleet� u klubu Purgeraj, 14. travnja 2009.

Piše , Objavljeno

TBF će ovaj put svoje britke stihove i umjetnost zdravog đira predstaviti u akustičnom svjetlu. Koncertom u Purgeraju 14. travnja TBF će u unplugged verziji osim odličnom svirkom i glazbenim optimizmom počastiti i neposrednijim kontaktom s publikom te intimnijom atmosferom.
Koncert The Beat Fleet-a rezultat je uspješne suradnje s Transmeet televizijom (www.transmeet.tv), koja predstavlja alternativu javnim i komercijalnim televizijama koje su orijentirane isključivo na mainstream glazbu.

U skladu s modernim i urbanim načinom života Transmeet.tv djeluje već godinu dana, a na njoj se između ostalog mogu besplatno gledati reportaže s koncerata i alternativne glazbe te partyja s elektronskom glazbom.

Unplugged nastupi TBF-a u Zagrebu, kao što je primjerice bio prošlogodišnji u Z.K.M.-u, redovito oduševljavaju publiku. Stoga, pozivamo sve poklonike TBF-a i dobre zabave da kreativni naboj najomiljenijeg hip-hop benda dožive na pozornici kluba Purgeraj. Spomenimo da se ovim nastupom nastavlja serijal Big Bang koncerata u klubu na Ribnjaku.

Broj ulaznica za ovaj koncert ograničen je na 222 posjetitelja, stoga svoju osigurajte na vrijeme. Cijena ulaznice u pretprodaji je 75 kn a na dan koncerta (14. 4. 2009. u 22 h) iznosit će 90 kn. Možete ih nabaviti na šanku kluba Purgeraj.

TAGOVIkoncert TBF the beat fleet transmeet

Komentiraj