Zabava

supersuper

Aside Banners

The Dude, Backstreet Boysi i Dexter se pojavljuju u najboljim reklamama s ovogodišnjeg Superbowla

Piše , Objavljeno

Superbowl samo što nije. New England Patriotsi i Los Angeles Ramsi će se susresti u jednoj od najvećih sportskih večeri godine, a megakorporacije žele ugrabiti najdragocjenije, ali i najskuplje, sekunde za oglašavanje.

Cijena? 5 milijuna dolara za 30 sekundi, onda je posve jasno zašto se brandovi upravo tada trude biti što kreativniji kako bi ostali u kolektivnom pamćenju još dugo vremena nakon što Superbowl završi.

Mi volimo kreativan marketing, vrhunske reklame gledamo konstantno i svojim izborom pa tako volimo vrijeme Superbowla jer nas obuzme želja za gutanjem što većeg broja dobrih reklama. Osim što popratimo sve aktualne reklame, prisjetimo se i starijih, a onda suza krene jer želimo još više ovakvog sadržaja.

Ove godine su se potrudili, imamo Jeff Bridgesa kao Dudea, Carrie Bradshaw koja više ne pije Cosmopolitan, 2Chainza za upravljačem ledenog automobila i Backstreet Boyse koji su još jednom pronašli način za zarađivanje novca uz pomoć nostalgije, a koji ne uključuje krstarenje brodom u odjeći tinejdžera s malo ekstra prostora u predjelu škembe.

Pepsi – More Than OK

Svi prođemo naručivanje Coca Cole i “može li Pepsi?” – ali Steve Carrell, Lil Jon, Cardi B i brojni drugi imaju odgovor na to pitanje. Sviđa nam se što se usude baciti blato na konkurenciju.

.

Expensify – Expensify This

2Chainz sve zna i sve može, a u spotu ga je račune potražio poznati Adam Scott. Usluga nije dostupna kod nas, ali smo okej s ovim leftfield humorom.

.

Michelob Ultra – Robots

Ovaj brand možda ne znate, ali će vam sve biti jasno pri kraju reklame.

.

Iskreno, želimo se dokopati barem jedne ove boce da vidimo je li tako kako kažu.

Skittles – The Musical

Dexterov Michael C. Hall voli Skittles. A i mi njega. Malo nam je ovo previše “meta”, još pokušavamo pohvatati sve.

.

I onda ulete s tim da oglašavanje uništava sve. Mozak nas boli.

.

Stella Artois – Change Up The Usual

Ali što ako je “usual” baš Stella? Čudna poruka, ali Sarah Jessica Parker je opet ovdje, a ponijela je i dekolte. Pridružio joj se i The Dude! <3

.

Pringles – Sad Device

Kakva dramica za ovaj uređaj, ali dobili smo ideju za slaganje vlastitih Pringles okusa. Znamo što radimo za vikend. Neki će pržiti krilca za NFL veliko finale, a mi ćemo pokupovati sve Pringlese.

.

Doritos – Chance the Rapper x The Backstreet Boys

Prvo ovo…

.

Pa ovo…

.

Koja reklama vam je najdraža? Napišite nam u komentarima.

TAGOVImarketing reklame superbowl

Komentiraj