Zabava

Aside Banners

The Game Plan

Iako od Rocka nismo očekivali �remek djelo sedme umjetnosti�, ovaj film je gluplji od svega čemu smo se mogli nadati...

Piše , Objavljeno

The Game Plan

The Game Plan

Čak i ako uzmemo u obzir da se radi o filmu za djecu, dokone kućanice i retardirani dio američke publike, ovo je i dalje katastrofalno loš film. Redatelj “kojekakvih filmova” Andy Fickman nije uložio ni zakonski minimum truda da ono što se odvija na ekranu bude bilo što više od stupidne komedije koju bi svojoj djeci trebali puštati samo uz prisilu oružjem.

The Game Plan

The Game Plan

The Game Plan

Radnja prati zvijezdu američkog nogometa i zaljubljenika u rad Elvisa Presleya, Joea Kingmana (Dwayne “The Rock” Johnson) čiji samački život naglavačke okrene osmogodišnja kćer za koju nije znao da postoji. Od ovog trenutka nadalje, svi sladunjavi klišeji koji su poznati u svijetu “idiotske komedije” uključeni su u slabašni scenarij koji nas davi skoro puna dva sata. Ako volite latino mačke, pogledat ćete film zbog Roselyn Sanchez, ako pak ne padate na ta sranja film ćete zaobilaziti u širokom luku. Da smo znali u što se upuštamo, film bi prekinuli nakon 15 minuta uz povik “marš, Sotono”.

Idesh! preporuka:Mislimo da je film najobičniji proljev koji zapravo ne zaslužuje više nego da ga prekrijemo papirom na kojem smo isprintali ovu kritiku.
Režija:Andy Fickman
Uloge:Dwayne “The Rock” Johnson, Madison Pettis, Roselyn Sanchez…
Trajanje:110 minuta

TAGOVIdisney dwayne johnson film komedija Roselyn Sanchez the game plan the rock

Komentiraj