Zabava

Aside Banners

The Return of American McGee’s Alice

Svi oni koji se sjećaju EA-ovog naslova iz 2000. znaju da se nastavak čeka s velikim nestrpljenjem i da svi brojimo mjesece do trenutka kada ćemo ponovno uživati u pomaknutim avanturama Alise.

Piše , Objavljeno

American James McGee, poznati dizajner igara koji iza sebe ima naslove kao što su Doom, Quake, Scrapland, Bad day in LA, a u novije vrijeme i GRIMM (koji izlazi u istoj maniri kao i, primjerice, Sam & Max), ponovno je odlučio stati iza naslova koji će (vjerojatno) ove godine izaći na tržište u suradnji EA i nezavisnog kineskog proizvođača Spicy Horsea.

GRIMM

Nakon devet godina čekanja nastavka kultnog uratka “American McGee’s Alice in Wonderland” koji je pomaknuo granice ne samo akcijskih igara iz trećeg lica već i samog književnog predloška, došlo je vrijeme da se priča nastavi.
Prisjetimo li se kompleksne i pomaknute interpretacije Carollovog predloška, neće iznenaditi ni želja filmske industrije da snimi film prema video igri koja je u kratkom vremenu zaradila status “kultne”. No, iako se godinama pričalo o filmskoj adaptaciji do danas po tom pitanju nije učinjeno ništa, a ako je pravde novi će nastavak potaknuti filmaše da se angažiraju oko predloška kao stvorenog za film Burtonovski mračne atmosfere.

Sve u svemu, financije ne bi trebale biti problem, svi su uzbuđeni i obećavaju brda i doline, artwork lagano počinje izlaziti na površinu, a igra bi se ove ili iduće godine trebala pojaviti za PC, XBOX i PS3.

TAGOVIAlice in Wonderland American McGee electronic arts igre

Komentiraj