Zabava

Aside Banners

Najava flma: The Spirit

The Spirit je TO sranje i želimo ga pogledati, upiti i ponovno pogledati jer djeluje kao film o super junaku na LSD-u.

Piše , Objavljeno

the spirit

the spirit

Frank Miller zna znanje i u to možete biti sigurni ako ste samo pogledali trailer njegovog posljednjeg urataka, Sin City. E sad, kada On odluči snimiti film prema stripovima Willa Eisnera bolje vam je da se nacrtate u kinu.

Spiritovu nemezu glumi jedan i jedini Samuel L. Jackson, a pod glavnim protagonistom redaju se ljepotice kao što su Eva Mendes i Scarlett Johansson. Dakle, ako vam se svidio “Sin City” velika je šansa da ćete otkinuti na “Spirita” čiji će vas foršpan baciti na dupe.

Vjerojatno jedan od najboljih foršpana uopće…

the spirit

the spirit

Ono što nas uz Millera, Johansson i Mendes, privlači u kino jest i super junak koji je za razliku od mnogih drugih super junaka posebno kul jer ne samo da je mrtvi osvetnik već ima i poseban pristup ženama, pa bi mogli reći da je muška kurva koja objedinjuje tajnovitost i vizualni identitet Shadowa i narajcanost Jamesa Bonda.

The Spirit

the spirit

the spirit

Da, ovo čekamo već neko vrijeme i ako se pitate gdje nas možete naći početkom godine, možete biti sigurni da ćete nas pronaći u kinu ili kako internetom tragamo za kvalitetnim screenerom.

Redatelj i scenarist: Frank Miller

Uloge: Gabriel Macht, Samuel L. Jackson, Dan Gerrity, Kimberly Cox, Eva Mendes, Scarlett Johansson…

TAGOVIeva mendes film frank miller Scarlett Johansson superjunak The Spirit

Komentiraj