Film i TV

Još malo mutanata

Aside Banners

The Tomorrow People je nova teen serija o mutantima

Piše , Objavljeno

Čini se kao da ovih dana svaka nova serija ima veze s vampirima, superjunacima i mutantima. Niti The Tomorrow People nije drugačiji.

the tomorrow people

Uzmete malo od X-mena, dodate zdravu dozu Heroesa i sve to posolite s prstohvatom Chroniclea, i dobili ste The Tomorrow People. Sve što vam dalje treba jest pitchati ideju televizijskoj kući The CW (Arrow, Vampirski dnevnici), te čekati da ju oni prihvate. Krenuli su u ofenzivu, snimili par solidnih serija iz domene vampira/superjunaka, tako da im za veličanstveni trio fale još samo mutanti.

The Tomorrow People trailer:

Kako se može vidjeti iz prvoga trailera, The Tomorrow People je klišej na klišeju, ali isto je i s drugim serijama ove TV kuće, pa su svejedno uspjeli nekako pridobiti našu pažnju. Ima nešto blesavo tinejdžersko u nama što nas tjera da gledamo takav bullshit i da nam se totalno sviđa. Uglavnom, u ovoj seriji pratiti ćemo mladog, zgodnog srednjoškolca Stephena (Robbie Amell), koji otkriva da ima neobjašnjive supermoći, poput telepatije i telekineze. Uskoro će saznati da nije sam, te da postoji tajna organizacija zvana The Tomorrow People, koja okuplja ljude poput njega, mutante koji su sljedeća stepenica ljudske evolucije. Naravno, tu je i black ops vladina organizacija koja ih želi istrijebiti, ljubavna priča i trashy specijalni efekti. Moglo bi proći!

the tomorrow people

Inače, The Tomorrow People je remake prilično uspješne, istoimene britanske serije, koja se vrtila od 1973. do 1979. godine. Na male ekrane američkih domova dolazi početkom jeseni ove godine, i to u terminu nakon Arrowa.

TAGOVIArrow mutanti serija sf The CW the tomorrow people X-Men

Komentiraj