Film i TV

Nečija će karijera završiti ranije

Aside Banners

Službeni trailer otkriva: U petoj sezoni serije ‘The Walking Dead’ barem 3 bitna lika platit će glavom

Piše , Objavljeno

Živi mrtvaci i dalje imaju apetit za Ricka Grimesa i njegovu borbenu ekipu preživjelih, ali izgleda da će već na početku pete sezone neki od njih platiti glavom.

walking dead

Uz hrpetinu dobrih i kvalitetnih serija koje smo gledali u proteklih nekoliko mjeseci i najave svih onih krasota koje nam tek dolaze, već smo lagano i zaboravili na The Walking Dead, no živi mrtvaci i skupina preživjelih boraca polagano kucaju na vrata s petom sezonom jednog od trenutno najpopularnijih televizijskih proizvoda. Moramo priznati da nakon prve tri sezone nismo mislili da ćemo to ikada reći, ali uistinu se veselimo novim epizodama, prije svega jer je Scott Gimple (postao showrunner u 4. sezoni) poprilično napornu i sporovoznu seriju učinio zanimljivom i uzbudljivom te nas riješio onog osjećaja da svaki tjedan nepovratno gubimo sat vremena svog života.

Uglavnom, peta sezona počinje pokušajem bijega Ricka i ekipe iz Terminusa, što bi po svemu sudeći moglo odnijeti i prve jesenske žrtve. Barem ako ćemo vjerovati Tyreesovoj sestri Sashi, koja u ovom kratkom pol-minutnom traileru kaže doslovno: “Troje od nas je već otišlo…“. E sada, mislili li ona da su ih tri člana grupe jednostavno napustila i otišla nekim svojim putem ili su otišli na put bez povratka i postali hrana za crve? Teško je reći, a vi pokušajte prosuditi sami…

The Walking Dead – trailer za 5. sezonu:

Kao što vidimo, neki su članovi grupe primjetno ostarjeli (mali Carl je već stariji tinejdžer), drugi se nisu brijali, šišali niti umivali godinama, a živi mrtvaci očigledno imaju kvalitetne izvore hrane kada su uspjeli opstati toliko dugo. Nema veze, i za takve ima lijeka! Već prvi nastavak najavljuje žestoku akciju, eksplozije i tenzije koje kidaju živce, a hoće li premijerna epizoda opravdati očekivanja, vidjet ćemo već 12. listopada.

TAGOVIserija sf The Walking Dead živi mrtvaci zombi

Komentiraj