Film i TV

Kad će više novi zombiji?

Aside Banners

The Walking Dead se vraća, a mi kratimo vrijeme uz novi trailer i zombie spačku

Piše , Objavljeno

Polovica četvrte sezone serije The Walking Dead je za nama, a dok čekamo nove nastavke možemo se lagano nabrijavati prvim promo trailerom i zanimljivom spačkom…

the walking dead

Kako su fanovi hit serije The Walking Dead već navikli, taman kada je postalo zanimljivo i kada su se stvari krenule odvijati malo brže i s nekakvom nadom da se nazire kraj, došla je zimska pauza i željno iščekivanje novih nastavaka. Po običaju, u drugoj se polovici sezone možemo pomiriti s činjenicom da će se radnja opet naglo usporiti, te nas još jednom baciti u očaj nekim genijalnim cliffhanger finalom. Prokleta bila ta TV droga!

Kako druga polovica četvrte sezone s prikazivanjem kreće već 9. veljače, AMC je odlučio pojačati promidžbu, pa su tako izbacili i prvi promo trailer, koji u pola minute donosi mali pregled onoga što nas očekuje. Nakon uništenja zatvora grupica preživjelih se raspala, te je svatko krenuo svojim putem, ali jedno se nije promijenilo: i dalje na svakom koraku vrebaju novi neprijatelji, nove prepreke i nove opasnosti, a ako ne žele postati užina nekom mrtvom ljudožderu, morati će učiniti i ono nepojmljivo!

The Walking Dead – promo trailer druge polovice četvrte sezone:

U sklopu promidžbe serije, koja je iznimno popularna i izvan SAD-a, FOX često šalje ekipu na putovanja u daleke zemlje Europe i Azije, pa se tako trenutno nalaze u Japanu, inače vrlo značajnom i izdašnom tržištu. Tom se prilikom cijela ekipa odlučila malo zabaviti na račun Normana Reedusa (u seriji glumi Daryla), te mu pripremiti pravu zombi spačku.

Za tu su iz SAD-a doveli 17-godišnjeg prankstera i Youtube/Vine zvijezdu Nicka Santonastassa, koji je postao poznat upravo po svojim zombi spačkama. Inače, ovaj mladić pati od rijetkog Hanhart sindroma, zbog čega je rođen bez nogu i s jednom rukom, no sve to itekako nadoknađuje svojim nevjerojatnim duhom i vedrinom. Pogledajte kako je skurio jadnog Normana.

Nick Santonastasso zombie pranks Norman Reedus:

Nicku su od velike pomoći bili svojevrsni vođa ove spačke Andrew Lincoln (u seriji glumi Ricka Grimesa) i majstor specijalnih efekata i maske Greg Nicotero, koji je još jednom napravio genijalan posao. Šteta što je na kraju cijela fora ispala nekako mlaka, ali ajde, možda će za vrijeme ove japanske turneje smisliti nešto još luđe!

TAGOVIprank spačka The Walking Dead trailer zombi zombi spačka

Komentiraj