Film i TV

Ovo će biti predobro!

Aside Banners

Tiha jeza, iščekivanje i napetica u novom traileru za odlični Fincherov Gone Girl

Piše , Objavljeno

Poznavatelji vrhunskih krimića i filmske umjetnosti s nestrpljenjem očekuju ekranizaciju romana Gone Girl, a sudeći po ovom traileru, izgleda da će Fincher isporučiti remek-djelo!

gone girl 1

Moramo s velikim povjerenjem najaviti da nam izvanredni David Fincher sprema vrhunsku kriminalističku poslasticu, jer Gone Girl bi mogao biti žanrovska filmčina kakvu čekamo godinama! Rađen po istoimenom bestselleru (stvarno i je bestseller) Gillian Flynn, koja je svoj književni predložak sama i prenamijenila u scenarij, obećava misteriju, neočekivane obrate (za one koji su čitali knjigu, valja istaknuti da će u filmskoj verziji kraj navodno biti drugačiji, kako bi iznenađenje i za njih bilo veće) i izvrsnu psihologiju likova u igrokazu nestanka, tajni i malograđanstva… da, već sada slinimo, i to opasno!

Nakon što nas je prvim teaserom za Gone Girl Fincher ostavio pomalo ravnodušnima, očekivali smo da će se prvim pravim trailerom iskupiti, a pošto smo ga od prve do posljednje sekunde pogledali uz ježenje kože, moramo priznati da je u tome i uspio. Čak i hejteri ovog redatelja (ima li uopće takvih?) moraju priznati da bi ovo morao biti pun pogodak, a je li potrebniji bolji dokaz od sljedeće najave, procijenite sami!

Gone Girl – trailer:

Da podsjetimo, priča se vrti oko naizgled savršenog bračnog para Dunne, koji se unutar svoja četiri zida nosi s velikim financijskim i emotivnim problemima. Kada Amy Dunne (Rosamund Pike) netragom nestane, njen će očajni muž Nick (Ben Affleck) mobilizirati cijeli grad, pa čak i državu, da ju pronađe. No, kako sati polagano odmiču, počinje se rasplitati klupko laži koje je okruživalo ovo dvoje supružnika, pa Nick vrlo brzo postaje glavni osumnjičeni za njeno ubojstvo i najomraženiji čovjek SAD-a.

Koja je prava istina i što se zapravo dogodilo sa Amy Dunne saznati ćemo već 2. listopada, a Fincheru je bolje da nas ne razočara!

TAGOVIben affleck bestseler david fincher gone girl krimić triler

Komentiraj