Film i TV

3,2,1...

Aside Banners

Tom Cruise je spreman za akciju u prvom traileru za ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’

Piše , Objavljeno

Ethan Hunt je već dobrih 20-ak godina jedan od najboljih i najsmrtonosnijih svjetskih tajnih agenata, a njegova će nova misija možda biti i najnemogućija do sada!

mi5Iako mu karijera trenutno nije na nekom vrhuncu, Tom Cruise i dalje slovi kao jedna od najvećih zvijezda današnjice, a kada odluči snimiti novi nastavak genijalnog Mission: Impossible serijala, znamo kako možemo očekivati vrhunsku akciju, intrigantnu priču i barem 600-700 milijuna dolara zarade diljem svijeta. Takav je slučaj bio s Ghost Protocolom iz 2011. godine, spektaklom koji je Ethana Hunta dostojno uveo u high-tech svijet 21. stoljeća i uistinu pomaknuo neke granice žanra. Ako ništa drugo, samo je fantastična scena u kojoj neustrašivi manijak Cruise visi s kojih 500-tinjak metara Burj Khalife bila dovoljna da platimo kino ulaznicu, a novi bi Rogue Nation to mogao i nadmašiti. Ne vjerujete? Pogledajte ovo!

Mission: Impossible – Rogue Nation – trailer:

Ne, nisu to specijalni efekti i nema nikakvog dublera, ovo je stvarno Tom Cruise koji visi sa teretnog zrakoplova pri polijetanju! Ali to je samo jedna od hrpetine akcijskih scena kojih je Rogue Nation očigledno prepun, a priča o konačnom ukidanju IMF-a i osnaživanju zločinačke organizacije poznate samo kao The Syndicate potencira zabavu od početka do kraja i to na lokacijama diljem naše planete! Uz našeg će Tomicu u filmu igrati i vjerni mu gadget-majstor Simon Pegg, kolege Jeremy Renner i Ving Rhames, beskrupulozni šef FBI-a Alec Baldwin i mlada Rebecca Ferguson kao ljubavni interes, a režiju potpisuje Christopher McQuarrie koji je s Cruiseom radio na Jacku Reacheru. Nemoguće u kinima možemo očekivati već 30. srpnja 2015., a ako vam nakon čitanja ovog članka eksplodira računalo, nema briga… standardna procedura!

TAGOVIakcija akcijski film Christopher McQuarrie Jeremy Renner Mission impossible - rogue nation mission: impossible rogue nation simon pegg Tom Cruise

Komentiraj