Zabava

Toliko loše da je dobro!

Aside Banners

Tom Hanks kao opaki gangster okružen golim tetama, nasiljem, drogama? Može!

Piše , Objavljeno

Kažu da Tom Hanks može odglumiti što god mu date, ali ga nikako ne možemo zamisliti kao O.G.-ja koji uz tešku repčugu pljuska striptizete po guzici i prosipa mozak konkurenciji. Hmh, barem ne do sada!

tom hanks

Nema brige, Tom Hanks nije krenuo putevima Nicka Cagea, prokockao svo svoje bogatstvo i bio prisiljen prihvatiti svaki, pa i krajnje ponižavajući posao koji mu neki lijevi producent ponudi, ali ekipu iz Buckwheat Groatsa to nije spriječilo da ovu legendu “angažiraju” u svom novom, prilično provokativnom spotu nazvanom jednostavno… Tom Hanks!

Buckwheat Groats je dvojac klasično napornih bijelih repera Insane Clown Posse garde, a stvari im se uglavnom sastoje od zajebancije na račun nekog popularnog pop kulturnog fenomena. Teško je reći da su uspješni u tome što rade, ali ajde… bolje to nego da prodaju guzicu za crack! Uglavnom, sada su složili stvar o omiljenom američkom glumcu Tomu Hanksu, a ovog su mirnog obiteljskog čovjeka prikazali u sasvim drugačijem svjetlu. Da, Tommy je pravi O.G.!

Buckwheat Groats – Tom Hanks:

Woooo, ako ovo nije instant trash hit, ne znamo što jest?! Presmiješna postprodukcija i efektno kloniranje face Toma Hanksa, riječi koje nemaju apsolutno nikakvog smisla i u svakom smislu pretjerano nasilje, eksplicitni prizori drogiranja i gole guzice i sise u gotovo svakom kadru? Ove su dvije budaletine nabasale na zlatni rudnik i privukle našu pozornost, a sada ćemo vidjeti jesu li spremni podići stvari na višu razinu. Da, govorimo o repčugi vezanoj uz sise Scarlett Johansson, nečemu što je već odavno trebalo biti u našim favoritima!

TAGOVIbuckwheat groats rap rap parodija Tom Hanks trash

Komentiraj