Film i TV

Shinzon, Bronson, Bane, Max..

Aside Banners

Tom Hardy bi nekoć prodao vlastitu majku za malo cracka, a sada drži Hollywood za muda

Piše , Objavljeno

Tom Hardy, jedna od trenutno najvećih filmskih zvijezda na svijetu, u jednom je trenutku svog života mogao postati samo dio crne statistike, ali to se na svu sreću nije dogodilo.

hardyTom Hardy je jedan od onih likova za koje ćete se morati stvarno jako potruditi da pronađete hejtere jer ih čovjek jednostavno nema! Radi filmove za mase (The Dark Knight Rises, Inception), ali se ne boji zarovati dublje i pokušati zadiviti malo zahtjevniju publiku (Locke, Bronson), žene ga obožavaju jer izgleda kao pravi alfa mužjak, a muškarci ga gledaju kao legendu jer… pa… izgleda kao pravi alfa mužjak. A sada mu je, kao kruna svega, došla i uloga jednog jedinog Maxa Rockatanskog u kultnom Mad Maxu! Može li ovaj 37-godišnji Britanac biti imalo više cool?!

hardy

Malo tko bi tako nešto tvrdio za njega prije samo 12 godina kada se smucao po skvotovima i duvao crack kao da nema sutra. Sada i sam priznaje kako je pao toliko nisko da bi prodao vlastitu majku za drogu, a sve je počelo nakon apsolutne katastrofe zvane Star Trek: Nemesis, SF spektakla iz 2002. godine koji je doživio financijsko i kritičko poniženje te je sasvim slučajno bio prva veća uloga mladog Hardya. Naravno, dečka je ćopila žešća depra, a osim krekiranja je utjehu počeo tražiti i u boci pa je tako uz ovisnost o drogi vrlo brzo razvio i ovisnost o alkoholu. Iako je oduvijek bio “zločesti dečko“, Hardy je nakon godinu dana prihvatio savjet svojih bližnjih i skinuo se sa svih sranja, a sada tvrdi kako je potpuno čist od 2003. Istina, u procesu je izgubio svoju prvu ženu, ali ima sreće što je uopće preživio!

hardy 1

Danas lik ima 7-godišnjeg sina Louisa, zgodnu mladu ženu i kolegicu glumicu Charlotte Riley i karijeru koja bi vrlo lako uskoro mogla biti okrunjena kakvim Oscarom (istina, smeća poput Dijete 44 mu stvarno ne trebaju, ali i najveći ponekad pogriješe). Priznaje kako se još uvijek bori s ovisnošću jer je ona “180 kilograma težak orangutan koji me želi ubiti. Mnogo je moćniji od mene, ne pričamo istim jezikom i on trči tminom moje duše!“. Bome, poetski slikovito i lagano mentalno, ali valjda zato toliko dobro skida totalno poremećene i manijakalne likove poput Banea ili Maxa. E pa neka samo ostane čist i neka nas tjera u kino barem narednih 50 godina!

TAGOVIbane crack droga glumac legenda mad max ovisnost tom hardy

Komentiraj