Zabava

Aside Banners

Top 10 bolesnih japanskih igara

Osim prodaje konzerviranih vagina i iznošenih gaćica po uličnim automatima, Zemlja Izlazećeg Sunca je tradiciju bizara prenijela i na svoj nacionalno obljubljeni medij - video igre. Ovo je nenormalno

Piše , Objavljeno

Cho Aniki

Tamo gdje su valjda stali legendarni Space Invadersi i Penetrator, nastavio je Cho Aniki. Furate nekakvo bijelo biće koje gađa polugole gigante i prolazi pored stupova s kipovima neimenovanih mišićavih junaka.
Boss na kraju levela je izvitopereni sajko s gej furkom koji maše golom nogom i ganja vas mehaničkim izraslinama iz tijela. Uz to se smije kao zadnja isprevertirana kripčina koja će vas nakon igre nataknuti na neku od svojih sprava.

Seaman

Još jedna riboljudska ljigava pojava s gay uletima zove se Seaman. Razgovarate s antipatičnim bićem šaranovog tijela i ljudske glave koje vam s vremena na vrijeme dobacuje kako ćete ipak morati pričekati na prvi žvalj i što već slijedi.
Da je ovo vidio itko iz ekipe Monty Pythona, brijem da bi se britanska trupa na licu mjesta odrekla autorskih prava na sve što su ikada napravili. Da, toliko je loše. Posljedično, špana je gadno propala.

3D Ballz

Bizarna šora u kojoj se nakupina kugli koja bi trebala podsjećati na čovjeka šamara s nakupinom kugli koja bi trebala podsjećati na noja. Kao da utimate fajt s nojem nije dovoljno pomaknut, autori su podebljali bolesnoću suludom loptastom grafikom, očito prvim pokušajima 3Da.
Nakon oriđiđi verzije pojavile su se šore s mačkama i psima nazvane ‘Catz’ odnosno ‘Dogz’, ovaj puta pod žigom američkog PF Magica.

Boktai

Igra za Game Boy Advance dolazila je opremljena solarnom ćelijom s kojom se punila energija glavnog junaka. Drugim riječima, Boktai se mogli zavrtiti jedino na suncu, što je i bila marketinška fora – video igre ne moraju značiti da ne možeš biti na otvorenom. No svako normalan tko je pokušao igrati nešto na jakom dnevnom svjetlu ili je potpuno pomahnitao ili je u rukama imao upravo Boktai gdje ste više gledali pod kojim kutom možete uhvatiti najbolje svjetlo nego što se događa na ekranu.

Strip Mahjong

Ukratko vi se Batman (!?) u lovu na kradljivice dijamanata koje prvo morate savladati u japanskoj varijanti pokera s pločicama, pogoditi ih svojim bat-bumerangom, skinuti ih do gola i riješiti ih dragog kamenja sakrivenog po strateškim točkama pice, bradavica ili čega već.
Jedno od najbolesnijih popaljivanja batmanovog lika (luđe i od filipinskih pokušaja), špana završava susretom sa šeficom bande koja u rukama drži taokinju. Perverzijama nikad kraja, nakon dobivne igre ne skidate šeficu nego njezinu žrtvu.

Sakura Wars

Zamislite japanske dating Simse gdje se sve subrutine uvaljivanja na kraju svode na varijante ‘a sad se lijepo skini’. Pa onda zamislite galeriju robota koji postoje iz isključivog razloga da se gaze, gađaju i rasturaju u nedogled. što nedostaje? Pa igra koja će sve to spojiti u jedinstveno flert-robotičko-real life-fajtersko iskustvo.
Sakura Wars je nešto poput zalijepljene žvake od meduza na iznošene gaćice školarke s lažnim fetiš gipsom. Ukratko, najbolje od Japana sabijeno u jedinstveno gaming iskustvo.

Love Death

Kada smo vam rekli “najbolje od Japana”, zapravo smo vam drito lagali. Kruna dalekoistočnih špana je bez diskusije ‘Love Death’ u kojoj nemate drugu misiju do te da šamarate, šakarite, šibate i razvaljujete bejzbol palicom nemoćne nimfice u štramplicama, kečkicama i s molećivim velikim očima. Dakle, na raspolaganju vam je serija tvrdih predmeta kojima se iživljavate nad maloljetnicama dok ih ne stepete na pod.
Ne znamo možete li na višim nivoima unlockati opciju cipelarenja, ali i ovako sasvim solidno odvratno. Znanstvenim jezikom rečeno, unbefuckinglievable.

TAGOVIbizarno igre japan japanci

Komentiraj