Film i TV

Nevolje u raju

Aside Banners

‘Top Gear’ ponovno u problemima: Matt LeBlanc odlazi ako tiranin Chris Evans ne ode prvi!

Već nakon nekoliko epizoda nove, bezclarksonovske edicije Top Geara postaje jasno kako će se neke stvari morati mijenjati, a među prioritetima je voditeljski dvojac.

Piše , Objavljeno

Od kada je BBC najavio kako će unatoč odlasku Jeremya Clarksona i ekipe nastaviti snimati Top Gear, znali smo koliko su male šanse da gledatelji popuše takve promjene. Istina, koncept je ostao manje-više isti, ali voditelji su ti koji ovakvu emisiju čine drugačijom od ostalih. BBC je stoga pokušao zamijeniti nezamijenjive s poznatim britanskim radijskim voditeljem Chrisom Evansom i slavnim Joeyem iz Prijatelja, Amerikancem Mattom LeBlancom. Kako se ono kaže, porod uspio, dijete umrlo…

Iako je emitirano svega pet epizoda novog serijala, Top Gear je već u ozbiljnim problemima. Gledanost je pala na rekordno niske grane (četvrtu je epizodu tako gledalo svega 2,34 milijuna ljudi, što je manje čak i od najniže Clarksonove gledanosti iz lipnja 2003. godine, koja je iznosila 2,36 milijuna ljudi), fanovi uopće nisu zadovoljni, a izgleda kako i unutar same ekipe postoje velike trzavice. Prvo je izvršna producentica Lisa Clark dala otkaz zbog navodne tiranije i nimalo ugodnog ponašanja Chrisa Evansa, a sada je svoj glas digao i Matt LeBlanc.

top gear 1

Naime, LeBlanc je neslužbeno BBC-u postavio ultimatum: ili on ili Chris Evans! Amerikanac je tako optužio Britanca da je iznimno bezobrazan i neugodan prema članovima ekipe te je gotovo nemoguće raditi s njime, a koliko je ozbiljan dovoljni govori i glasina da je spreman otići prije početka snimanja druge sezone (snimanje počinje u rujnu) ukoliko Evans prije toga ne dobije otkaz. Hoće li ovo biti posljednji čavao u lijesu nesretnog Top Geara ili će netko pametan uspjeti izvući situaciju, vidjeti ćemo za par mjeseci!

TAGOVIautomobili Chris Evans mat leblanc problemi top gear voditelji

Komentiraj