Zabava

Banner 300

Torrentaši podijelili svoje Oscare

Koliko se razlikuje ukus onih koji filmove gledaju od onih koji na njima zarađuju. Downloaderi su podijelili svoje filmske nagrade

Piše , Objavljeno

Sandra Bullock može se pohvaliti Malinom i Oscarom, ali ako se pita ekipu koja filmove gleda bez da plati danak filmskoj industriji, njezin “The Blind Slide” na predzadnjem je mjestu najboljih u 2009. godini.
Torrent Freak ekipa prikupila je glasove filmskih crnoburzijanaca i složila listu najboljih:prvo mjesto zauzima “District 9“, slijedi “Avatar“, zatim “The Hurt Locker” pa onda redom “Up“, “Inglourious Basterds“, “The Blind Side” i konačno “An Education“.

I dok se šefovi filmskih studija udružuju s vladama i policijskim snagama ne bi li iskamčili što više novaca iz džepova filmske publike, upravo ovogodišnji laureat piratske “nagrade” dokazuje koliko su u krivu. “District 9” na torrentima je skinut gotovo 13 milijuna puta, ali to ga ipak nije spriječilo da u svjetskim kino dvoranama utrži 200 milijuna dolara, iako je u produkciju uloženo svega 30 milijuna zelembaća.

TAGOVIdistrict 9 oscar torrent

Komentiraj