Film i TV

Želimo vjerovati!

Aside Banners

Trailer za ‘Dosjee X’ je napokon vani i nadmašio je naša očekivanja

Piše , Objavljeno

Mulder, Scully, vanzemaljci, teorije urote, američka vlada, Skinner, The Smoking Man…. svi su ovdje, a mi smo spremni još jednom saznati istinu!

xFox nas je napokon odlučio razveseliti poštenim trailerom za nadolazećih šest epizoda Dosjea X, a fanovi (uključujući i nas) su ga prihvatili sa oduševljenjem. Sve počinje kada misteriozni čovjek (Joel McHale) zatraži pomoć besmrtnog agenta Muldera (David Duchovny) u raskrinkavanju najveće od svih velikih urota, one koju vlada iz sjene već 70 godina kuje s vanzemaljskim uzurpatorima, a onda kreće ono na što smo navikli: tajne, zataškavanja, naizgled nepremostive prepreke i pametne doskočice. Ma, pogledajte sami!

The X-Files – trailer:

Naravno da Mulder ovako ozbiljan posao ne može obaviti bez svoje desne ruke i kamena oslonca, Scully (Gillian Anderson), a tu su i neki od starih saveznika, uključujući bivšeg šefa Skinnera (Mitch Pillegi). Radnja će se vrtiti oko dobro nam znanog NLO incidenta u Roswellu u koji ćemo se izgleda vraćati kroz flashbackove, a ponovno sve konce vuče The Smoking Man (William B. Davis). Izgleda kako se ovaj put stvarno radi o finalnom stadiju vanzemaljske invazije, a Mulder i Scully će još jednom morati spasiti svijet. Čekamo taj 24. siječnja 2016. godine kao ozebli sunce!

TAGOVIchris carter David Duchovny dosjei X Gillian Anderson mulder scully sf vanzemaljci x-files

Komentiraj