Film i TV

Trash perverzija

Aside Banners

Trailer za “Machete Kills Again… In Space!” najavljuje treći nastavak?

Piše , Objavljeno

Oni rijetki koji su ove jeseni u kinima ispratili nove pustolovine Machetea trailer su već vidjeli, a u njemu sada mogu uživati i svi ostali!

machete kills

Machete Kills, posljednji projekt spaljenog Roberta Rodrigueza s besmrtnim Dannyjem Trejom u naslovnoj ulozi, prije svega je par mjeseci neslavno propao na kino blagajnama, a nisu mu pomogla niti zvjezdana imena poput Mela Gibsona i Lady Gage, kao niti ljepotice Sophia Vergara i Alexa Vega. Ruku na srce, film je bio poprilično loš čak i u svojoj domeni totalne zajebancije, ali nekoliko nam je zanimljivih detalja ipak zapelo za oko.

Među najboljima je zasigurno i lažni trailer prije početka samoga filma, naslovljen Machete Kills Again… In Space, za koji se na kraju ispostavlja da i nije toliko nemoguć scenarij. Da ne otkrivamo previše radnje (vjerujte nam, radnja u Machete serijalu je uistinu najmanje bitna, ali ajde, biti ćemo maksimalno spoiler free), glavni negativac na kraju filma bježi u svemir, te tamo planira proširiti svoju tajnu organizaciju i naposljetku uništiti zemlju. Tu otprilike na scenu stupa radnja ovog trailera.

Machete Kills Again… In Space! – trailer:

Machete sa svjetlosnom mačetom, robotski Justin Bieber, Čovjek pod željeznom maskom kojeg glumi Leonardo DiCaprio (a možda i ne), genijalni one-lineri poput: “Eat photons, bitches!” i naravno, puno dekapitiranih negativaca daju naslutiti stvarno zabavan film, ali nakon slabe prođe prijašnjeg nastavka, Rodriguez će teško naći nekoga spremnog da financira ovaj projekt. Ajde, držimo mu fige, jer koliko god mu filmovi bili loši, moramo ih gledati!

TAGOVIdanny trejo grindhouse lažni trailer machete kills machete kills again... in spave Robert Rodriguez

Komentiraj