Glazba

Aside Banners

Trumpova rap pjesma na vrhu je iTunes ljestvice! Pjesma je generirana umjetnom inteligencijom

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot/HiRezTV

Rap pjesma Donalda Trumpa generiranog umjetnom inteligencijom, „dissa“ „radikalnu ljevicu“ i najnoviju seriju kaznenih prijava protiv bivšeg predsjednika i kandidata za 2024., zauzela je drugo mjesto na iTunesovoj rap ljestvici.

Pjesma naziva „First Day Out“ umjetnika Hi-Reza, maskiranog kao „Trump the Don“ objavljena je prošlog tjedna i skočila je na vrh Hip-Hop ljestvice dok je Trump snimao svoju poznatu sliku iz zatvora u Georgiji.

U gotovo savršenoj digitalnoj imitaciji bivšeg predsjednika, Hi-Rez zamišlja kako se Trump osjećao nakon što je priveden i pušten uz jamčevinu, zbog optužbi da je pokušao poništiti izbore u Georgiji 2020.

Pjesma, koja je prikupila 3 milijuna pregleda na Twitteru, spominje i nevjerojatnu reakciju koju je njegova slika s uhićenja prouzročila i kako ju je Trump pretvorio u simbol pobune protiv demokrata sa stihom “These DA’s acting silly. My mugshot is worth a billi. Sold some merch and made a milli.”.

Parodija, za koju je Hi-Rez rekao kako ju je napravio u pola sata kao šalu, dobila je veliku gledanost, a pjesmu je pohvalio i Donald Trump jr.  pjesma je prepuna raznih dosjetki oko bivšeg predsjednika SAD-a, a anajdraži stih potražite i sami.

TAGOVI„First Day Out“ donald trump Hi-Rez HiRezTV pjesma rap pjesma