Film i TV

Halo serija? Ma neće valjda...

Aside Banners

TV serija temeljena na popularnoj igri “Halo” dolazi već početkom iduće godine

Piše , Objavljeno

Microsoft, otac i majka Xbox konzole, po otprilike 10. put obećavaju snimanje TV serije temeljene na najpopularnijoj igri tog IT diva. Da, izgleda da Halo napokon dolazi na male ekrane!

halo

Obećanja i nagađanja oko izlaska TV serije temeljene na proslavljenom serijalu Halo traju već barem pet godina, a osim što nas svako malo neki programer, kreativni direktor ili producent narajcaju novom najavom, do sada nismo vidjeli ništa konkretno. No izgleda da je Microsoft ipak odlučio ubaciti u veću brzinu, te su tako i službeno najavili dolazak serije Halo već u prvom kvartalu iduće godine. Ona će ići ekskluzivno na Xbox One sustavima, ali vjerujemo da će se naći i neki način da i mi, obični smrtnici bez te konzole, pogledamo koji dobar fajt između Master Chiefa i njegovih suboraca s jedne, te vanzemaljske gamadi s druge strane.

Na pitanje hoće li ovo biti jedina ekskluziva za Xbox One i koji su daljnji planovi Microsofta po tom pitanju, predsjednica Odjela za zabavu i digitalne sadržaje Nancy Tellem, dala je poprilično nesuvisao odgovor: “Govorimo o ekskluzivama, ekskluzivnim prvim prozorima, ekskluzivnim drugim prozorima. Mnogo se igramo s prozorima i ko-producentskim dogovorima, mislili mi radi li se o idejama za stvaranje franšiza ili nešto čega ćemo biti vlasnici.

halo

Šta?! Kakvi prozori, kakve ideje, kakve franšize? Čini nam se da Microsoft treba jednog novog predsjednika ili barem kvalitetnog glasnogovornika, jer se ova gospođa uistinu ne snalazi s izjavama za novinare. Uglavnom, činjenica ostaje da će Halo s prikazivanjem krenuti u rano proljeće, a sada u kojem ćemo ga prozoru gledati i hoće li biti franšiza ili vlasništvo Microsofta, nije nam niti bitno!

TAGOVIhalo igrica konverzija microsoft serija tv serija

Komentiraj