Film i TV

A nakon Dosjea X, apokalipsa!

Aside Banners

Tvorac legendarnih Dosjea X napokon predstavio svoju novu postapokaliptičnu seriju The After

Piše , Objavljeno

Koliko god se činilo da je na temu postapokalipse rečeno sve što se trebalo naći, serije i filmovi o smaku svijeta i dalje se štancaju kao ludi. Sada se u igru ubacio i legendarni Chris Carter.

the after

Od Chrisa Cartera dugo nije bilo ni riječi, što je malo čudno za tipa koji je stvorio jednu od najznačajnijih serija u povijesti televizije (službeni stav Idesh!-ovog stručnog vijeća za povijest televizije), kultne Dosjee X. Ipak, takav je projekt teško nadmašiti, pa smo nakon gotovo 15 godina i dva spin-offa popularne serije napokon dobili nešto potpuno originalno. Istina, teško je reći da je tematika postapokalipse originalna, ali vjerujemo da će Carter cijeloj priči dati svoj dodir genijalnosti i da se imamo čemu veseliti.

The After tako prati nekoliko likova koji se nađu zarobljeni u jednom američkom velegradu za vrijeme apokaliptičnih događaja. Za sada još nije poznato o kakvoj će se točno katastrofi raditi, ali vjerojatno će biti nešto mistično i paranormalno, sa snažnim uplitanjem zemaljskih vlasti i Carterovih omiljenih pokretača radnje: vanzemaljaca! Prvi trailer ne odaje mnogo o samoj priči, ali masovne scene panike su mamac koje naše gladne oči svaki put pohlepno zagrizu.

The After – trailer:

The After je dio Amazonove sezone pilota, u kojoj se nekoliko novih serija pušta gledateljima na ocjenjivanje, a oni koji prođu, dobivaju ugovor za cijelu sezonu. Na žalost, to ne garantira kvalitetu, u što smo se uvjerili sa jednom od najvećih prošlogodišnjih katastrofa, TV verzijom kino hita Zombieland. Ako je ta abominacija dobila priliku, vjerujemo da će i Carterova serija proći taj prvi krug i zaživjeti u svom punom obliku, a onda ćemo vidjeti zna li stari majstor još uvijek znanje.

TAGOVIamazon tv chris carter dosjei X misterija serija SF serija the after

Komentiraj