Film i TV

Još malo od istog

Aside Banners

Tvorac The Walking Deada sprema novu horor seriju o demonskom zaposjedanju

Piše , Objavljeno

Željezo se kuje dok je vruće, a takva je praksa i u Hollywoodu, gdje Robert Kirkman pokušava napraviti što više na krilima svoje uspješnice The Walking Dead.

kirkman outcast

Možemo mi reći što god želimo o The Walking Deadu, ali činjenica jest da se radi o najvrućoj seriji ove godine, čija se prosječna gledanost kreće oko 15-ak milijuna po epizodi (što je brojka o kojoj konkurencija može samo sanjati). Zombiji i gotovo ubitačno odugovlačenje radnje su ponovno in, a ako nešto funkcionira, zašto mijenjati? Tako nekako razmišljaju hollywoodski producenti, a u priču se spretno ubacio i Robert Kirkman, tvorac The Walking Dead, koji ima još nekoliko aduta u rukavu.

Kirkman, inače vrlo uspješan autor stripova, sprema novi naslov za svoju izdavačku kuću Image Comics, a raditi će se o horor trileru naslova Outcast. Priča se vrti oko Kylea Barnesa, muškarca čija je majka bila zaposjednuta demonom, a isti takav problem muči i njega samoga. Navodno bi se trebalo raditi o vrlo kompleksnoj i epskoj priči, koja će još više prodirati u psihu i karakter samih likova nego što je to bio slučaj s Rickom Grimesom i njegovom ekipom post-apokaliptičnih lutalica.

kirkman outcast

Strip verzija Outcasta na policama bi se trebala pojaviti u prvoj polovici 2014. godine, a simultano će se razvijati i u obliku serije za Cinemax kanal, koji je prava dobio nakon vrlo intenzivne i vjerojatno jako skupe aukcije. Kirkman će, osim scenarističkih dužnosti, biti i izvršni producent, a uz sve to razvija i spin-off The Walking Deada, te televizijsku verziju još jedne svoje stripovske uspješnice, trilera Thief of Thieves. Bome, čovjek iskorištava slavu na najbolji mogući način!

TAGOVIhoror outcast robert kirkman serija spin-off The Walking Dead

Komentiraj