Film i TV

Rujan je u znaku filma!

Aside Banners

U Cineplexxu uskoro počinje vrhunska revija filmova Filmomanija

Piše , Objavljeno

Ako nešto volimo više od filmova, onda su to filmske revije, a Cineplexx Centar Kaptol nam donosi jednu, od koje nam već sada cure sline!

filmomanija

Nakon ljetnih sparina, kupanja na moru ili prženja na vrućini gradskog asfalta, vrijeme je da polagano počnemo pozdravljati nadolazeću nam jesen i povratak u kakvu takvu normalu. Tako će s velikog platna napokon nestati svi ti blockbusteri (da se razumijemo, obožavamo ih, ali što je previše, previše je!), te svoje mjesto ustupiti nekim malo ozbiljnijim filmovima, kojih smo se bome zaželjeli… Stoga, dobro nam došla, Filmomanijo!

Cineplexx Centar Kaptol će nas tako počastiti vrhunskom filmskom revijom, koja se sedmu godinu za redom održava od 19. do 29. rujna. U tom će razdoblju biti prikazano više od 20 filmova recentne europske i svjetske kinematografije, uključujući i naslove koji su poharali sve jače ovogodišnje filmske festivale.

filmomanija

filmomanija

Gledatelji će u Kaptol Centru moći uživati u The Grandmasteru, novom filmu genijalnog Wong Kar Waija, indie drametini Nebraska, proslavljenog (duplog) oscarovca Alexandera Paynea, te dokumentarcu Mistaken for Strangers, koji prati jedan od trenutno najboljih indie rock bendova, The National. Kompletan će program biti objavljen uskoro, a moramo priznati da je i ovo dovoljno da nas osvoji!

TAGOVIfilm filmomanija filmska revija filmski festival

Komentiraj