Film i TV

Bonda nije briga za pare

Aside Banners

U novom je ‘Jamesu Bondu’ uništeno automobila u vrijednosti od 34 milijuna dolara

Piše , Objavljeno

Da će Spectre biti vrhunski akcijski spektakl uopće ne sumnjamo, ali ne znamo trebamo li žaliti ili se veseliti što je za potrebe filma uništeno toliko krasnih metalnih ljepotica i ljepotana!

bondBroji se sitno do izlaska 24. nastavka pustolovina Jamesa Bonda, koji će se ovaj put protiv unutarnjih i vanjskih neprijatelja te samoga sebe boriti u spektakularnom Spectreu. U svakom se slučaju nadamo kako će biti mnogo bolji od razočaravajućeg Skyfalla (ne želimo započeti svađu, ali c’mon people, taj film je bio totalni bullshit), a sigurni smo kako će sa 303 milijuna dolara produkcijskih troškova biti daleko najskuplji dio u slavnom serijalu. Radi se o stvarno velikoj lovi, no na što je ona otišla?

spectre

Nećemo tražiti i raditi kompletne troškovnike, ali dovoljno je reći kako je samo na uništenje automobila otišlo 34 milijuna dolara iliti negdje oko 200 milijuna kuna. Da, to je lova koju su producenti osigurali kako bi XY uglavnom skupocjenih automobila moglo biti pretvoreno u sekundarnu sirovinu ili vatrenu kuglu. U tu kategoriju spada i čak sedam od deset ukupno proizvedenih posebnih Aston Martina DB10, a samo je u jednoj noćnoj sceni u trajanju od četiri sekunde snimanoj u Rimu potrošeno para kao za budžete svih hrvatskih filmova u cijeloj godini. A kako to izgleda kada Bond (Daniel Craig) spiči svoj zrakoplov u posebno modificirani Land Rover Defender moći ćemo vidjeti već 6. studenog 2015. godine!

TAGOVIaston martin automobil bond daniel craig efekti james bond produkcija spectre

Komentiraj