Film i TV

Pobunjeničke spike

Aside Banners

Upoznajte hrabre pobunjenike iz nadolazećeg spektakla ‘Star Wars Anthology: Rogue One’

Piše , Objavljeno

Do dugoočekivanog je sedmog nastavka Star Warsa ostalo još svega četiri mjeseca, a već počinje snimanje prvog filma iz Anthology serijala, koji bi trebao popuniti sve one rupe koje smo oduvijek htjeli popuniti.

star wars 1Dok ovo čitate, negdje u Pinewood studijima u Engleskoj glumci polagano izlaze na scenu, redatelj Gareth Edwards govori svojoj ekipi što treba raditi, a producenti sa strane paze da sve ide k’o po špagi, jer ovakav se projekt jednostavno ne smije zabrljati. Ipak, radi se o filmu iz Star Wars svemira koji, iako nije dio glavnog serijala, ipak mora biti odrađen po najvišim mogućim standardima Disneya. Pfff, nije ovo više Lucasova prčija!

Dakako, govorimo o nadolazećem spektaklu Star Wars Anthology: Rogue One, prvom dugometražnom filmu iz poznate franšize koji neće biti direktno vezan za glavnu priču već nešto što se događa “tamo negdje u pozadini”. Tako će ovaj film pratiti skupinu hrabrih pobunjenika koji pokušavaju ukrasti planove za Zvijezdu smrt, što će reći kako se radnja odvija neposredno prije događanja u filmu Star Wars: New Hope. Dakle, gabariti su postavljeni, a scenaristi Gary Whitta i Chris Weitz su uspjeli složiti zanimljivu i uzbudljivu (nadamo se) priču koja bi mogla itekako obogatiti univerzum u kojem se odvija. Još kada tata Edwards da malo svoje redateljske genijalnosti… uopće ne sumnjamo kako će ovo biti stvarno dobar film!

star wars

A početak snimanja je obilježio i konačni popis glumaca koji će se pojaviti u samom filmu pa tako, uz već prije najavljene Felicity Jones, Diega Lunu, Riza Ahmeda i Foresta Whitakera, ekipu popunjavaju Mads Mikkelsen, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk i Ben Mendelsohn. Dakle, dva majstora borilačkih vještina, dva izvrsna karakterna glumca i fakin’ Hannibal! Prvi teaser trailer možemo očekivati kroz kojih pola godine, a Rogue One ćemo u kinima moći gledati tek 16. prosinca 2016. godine. Neka, veliki braco će nas obradovati već ovih božićnih blagdana tako da ćemo se moći strpiti!

TAGOVIdisney ratovi zvijezda rogue one star wars star wars anthology: rogue one

Komentiraj