Film i TV

DC kreće u ofenzivu

Aside Banners

Uskoro nam sigurno dolazi barem jedan, a vjerojatno i tri nastavka ‘Suicide Squada’

Iako ga je kritika uglavnom popljuvala, Suicide Squad je diljem svijeta zaradio finu lovicu, što znači kako se neće dugo čekati za nastavcima.

Piše , Objavljeno

Priznajemo, Suicide Squad je bio jedno od većih razočaranja ove godine, film koji je trebao spasiti katastrofalno kino-ljeto, a na kraju je zapravo bio samo šlag na tortu očaja kojem smo svjedočili od svih visokobudžetnih spektakala. Iako je zaradio popriličan bunt love, i kritika i gledatelji su ga uglavnom pljuvali, toliko da su DC i Warner Bros. bili prisiljeni totalno promijeniti smjer u kojem njihov superjunački svijet ide i prilagoditi se zahtjevima publike. To ne znači kako će stati sa štancanjem nastavaka kako bi pokušali sustići nezaustavljivi Marvel, a izgleda kako bi sam Suicide Squad mogao dobiti čak tri nastavka.

Prvi i za sada jedini potvrđeni je spin-off originala imena Gotham City Sirens, koji će biti baziran na liku Harley Quinn te će imati gotovo kompletnu žensku postavu. Ulogu lude Jokerove ljubavi će ponoviti izvrsna Margot Robbie, a film će režirati David Ayer, što je pomalo čudno jer je bilo velikih problema sa umješavanjem studija u njegov kreativni proces prilikom snimanja Suicide Squada. Valjda su se dvije strane uspjele nekako dogovoriti pa će Ayer imati veću kreativnu slobodu, što će, nadamo se, značiti i daleko kvalitetniji konačni proizvod.

deadshot

Osim sigurnih Gotham City Sirensa, dolaze i informacije kako će se vrlo skoro krenuti s radom na filmu Suicide Squad 2, a velika je vjerojatnost kako će i Deadshot dobiti svoj film. Naime, kao i Margot Robbie i njena Harley Quinn, tako je i Will Smith i njegov Deadshot bio najbolji dio Suicide Squada, a pošto se radi o objektivno najvećoj zvijezdi tog filma, jasno je kako ga studio želi što više iskoristiti i njegov samostalni naslov ne samo da je opcija, nego je i gotovo pa sigurnost. Kada se u cijelu priču dodaju još i Wonder Woman, Justice League, The Flash, The Batman i Aquaman, jasno je kako DC ide all-in sa svojim najjačim snagama, a kompetić će biti pun kada i Jared Letov Joker dobije jedan uistinu kvalitetan film, kakav znamo da zaslužuje!

TAGOVIDavid Ayer DC gorham city sirens harley quinn margot robbie nastavak suicide squad Warner Bros

Komentiraj