Film i TV

Mmmmmmljac

Aside Banners

Uz Batmana i Supermana, u Snyderovom ćemo filmu gledati i Wonder Woman

Piše , Objavljeno

Zack Snyder ne prestaje šokirati obožavatelje DC stripovskog univerzuma, pa će tako sučeljavanju Batmana i Supermana pridružiti i najveću žensku superjunakinju!

wonder woman

Nakon što je u novom nastavku Man of Steela odlučio ukrstiti Supermana i Batmana, te na čuđenje svih zainteresiranih kao Čovjeka šišmiša angažirao Bena Afflecka, Zack Snyder još jednom izaziva pravi šok među fanovima, najavljujući da će se u novom filmu pojaviti i lik Wonder Woman. Najveća heroina DC stripovskog svemira, te vjerojatno i najpoznatija superjunakinja koju je ova grana umjetnosti ikada iznjedrila, tako će se nakon dobrih 30-ak godina napokon vratiti na velika filmska vrata.

Snyder je za ovu iznimno zahtjevnu i nevjerojatno poželjnu ulogu izabrao izraelsku glumicu Gal Gadot, koja je ljubiteljima filma poznata iz posljednja dva nastavka Brzih i žestokih. Cura je opako seksi te ima dosta fizičke sličnosti sa stripovskim likom kojega će odigrati, a ako uspije odraditi kvalitetan posao siguran joj je ulaz u sve filmske antologije. Osim što je njen lik žena za kojom slini svaki muškarac od Kamčatke do Aljaske, treba na kvalitetan način prenijeti njezinu snagu, odlučnost i blagu, ali prisutnu ženstvenost, tako da se nadamo da je Gadot dorasla zadatku.

gal gadot

Inače, ženstvenost je nešto što Wonder Woman nije imala odrastajući na otoku Temiskira, gdje je bila amazonska princeza i uživala s hrpom prekrasnih djevojaka. Prvi susret s muškarcem imala je 1941. godine, kada je na njen otok prisilno sletio američki vojni pilot Steve Trevor, s kojim se kasnije vratila na kopno i postala… pa ovakav komad kakvoga danas znamo!

Njezine moći sastoje se od nadljudske snage i brzine, sposobnosti letenja i istančanih osjeta, a ima i nekoliko korisnih gadgeta, poput lasa istine (one koje uhvati njime, moraju biti iskreni), neprobojnih narukvica, tijare koja služi kao svojevrsni nož za bacanje i nevidljivog aviona. Hoće li Wonder Woman stati na stranu Batmana ili Supermana, ili će pak igrati neku svoju igru, vidjeti ćemo na ljeto 2015., a moramo priznati da jedva čekamo kakvo nam još iznenađenje Snyder sprema…

TAGOVIbatman blockbuster DC superman wonder woman Zack Snyder

Komentiraj