Film i TV

Sila je jaka u ovome!

Aside Banners

Uživajmo zajedno u fantastičnom posljednjem traileru za ‘Star Wars: The Force Awakens’

Piše , Objavljeno

Dva mjeseca prije dolaska u kina dobili smo i treći, posljednji trailer za sedmi nastavak Star Warsa, a sve što ćemo reći je… da smo ostali bez riječi!

star wars 1LucasFilm, Disney i J.J. Abrams su nas toliko teasali s prva dva trailera, kratkim isječcima i poluprovjerenim informacijama da smo već došli do stadija ključanja, željni bilo kakvih konkretnih odgovora i informacija tko tu koga, kada i gdje?! Sada, dva mjeseca prije nego što će se Star Wars: The Force Awakens i službeno pojaviti u kinima diljem svijeta i učiniti ovaj Božić najljepšim u posljednjih dvije tisuće godina, dobili smo i treći, posljednji trailer, koji ponovno ne otkriva mnogo (hvala ti na tome, J.J.), ali daje dovoljno da znamo kako nas očekuje stvarno žešći spektakl. Riješite se svih distrakcija, stavite sluške na uši i okinite najveću moguću rezoluciju te se spremite na opetovano klikanje repeata!

Star Wars: The Force Awakens – trailer:

Uffff, morali su me trgati sa stolice da napišem ostatak ovog članka! Gdje početi? Prvo malo lagane ekspozicije dvoje glavnih pozitivaca, prekrasne Rey (Daisy Ridley) i zbunjenog Finna (John Boyega), koji se očigledno skrivaju od nekoga ili traže nešto, a žive u svijetu u kojem su Sila, Jediji i Sithovi samo mitovi. Sve to pada u vodu kada vidimo genijalnog Kylo Rena (Adam Driver), tamnu prijetnju koja se kune da će nastaviti ono što je njegov gospodar Darth Vader započeo. I to niti više niti manje nego sa svojim prepoznatljivim križarskim svjetlosnim mačem!

star wars 2

Nakon tih kratkih dramskih uvoda… akcija! Poe Dameron (Oscar Isaac) i njegova pobunjenička ekipa u X-wingovima roka po imperijalnim Tie Fighterima, makljaža po kiši, u vatri i na snijegu te dakako, dobri stari Millenium Falcon koji kao jastreb klizi zrakom i jednostavno je prekrasan. Hvala Obi-Wan Kenobiju, Han Solo (Harrison Ford) u ovom traileru ne izgleda kao dementni deda, a napokon vidimo i Lukea (Mark Hamill) i Leiu (Carrie Fisher), makar samo na sekundu. Bojimo li se kako će sve ovo ispasti epsko smeće klase druga trilogija? Nikako! Ovo jednostavno ne može biti loše, a u to ćemo se uvjeriti već 17. prosinca!

TAGOVIdisney J. J. Abrams ratovi zvijezda star wars the force awakens trailer

Komentiraj