Film i TV

Master Chief je dobio nasljednika

Aside Banners

Uživajte u prvom traileru za akcijsku SF seriju ‘Halo: Nightfall’

Piše , Objavljeno

Halo serijal (kao i Xbox) možda i nisu nešto previše popularni u ovim krajevima, ali serija temeljena na ovim hit igricama trebala bi zainteresirati svakog ljubitelja akcijskog SF-a!

haloXbox i igrice s te konzole nikada nisu nešto pretjerano zaživjele u našoj regiji (mi smo uvijek bili više za Playstation), ali vani se radi o desecima milijuna prodanih primjeraka i gotovo fanatičnoj sljedbi obožavatelja koji kupuju svaki novi komad softvera i hardvera koji izađe. Kao svojevrsna perjanica ponude Xbox naslova od samog se početka isticao Halo serijal, nabrijana pucačina u kojoj pratimo borbu čovječanstva s naprednom, teokratskom vanzemaljskom rasom znanom kao The Covenent.

Igrač je kroz četiri glavna nastavka (Halo 5: Guardians izlazi za godinu dana) rokao po vanzemaljskoj gamadi uglavnom u čizmama, odijelu i kacigi Master Chiefa, jednog od supervojnika iz grupacije znane kao Spartans, a s vremenom se svijet ovog megapopularnog serijala proširio na mnoštvo novih likova rasutih po cijeloj galaksiji. Sada je došlo vrijeme da se ta priča još više obogati, a za to su zaduženi Ridley Scott i njegova producentska kuća. Oni nam donose igrani akcijski SF serijal Halo: Nightfall, a evo i prvi pravi pogled na ono što možemo očekivati.

Halo: Nightfall – trailer:

Priča se vrti oko vojnika Jamesa Lockea (Mike Colter) koji će zajedno sa svojom ekipom započeti iznimno opasnu istragu o misterioznoj bolesti koja gotovo u trenu ubija sve živo, a za koju se vjeruje da je novo oružje vanzemaljaca. Fokus će se ravnomjerno prebacivati s mistery dijelova na akcijske sekvence, a iako vizualno ne izgleda kao nešto na što smo navikli od modernih hollywoodskih blockbustera, ipak je dovoljno dobro da nam zadrži pažnju. Serija će s prikazivanjem krenuti već 11. studenog, a glavna joj je namjena da posluži kao svojevrsni uvodnik u nadolazeći Halo: Guardians (u kojem ćete moći igrati kao James Locke). Eh, kada imaš toliko para da možeš raditi najave za igre u obliku nabrijane akcijske SF serije, sve se čini tako lako…

TAGOVIekskluziva halo halo:nightfall igrica ridley scott tv serija xbox

Komentiraj