Zabava

Aside Banners

Najava filma: Valkyrie

O Tomu Cruiseu rekli su koješta, ali dvije su stvari sigurne. Broj jedan, lud je ko šiba i pod dva, već se godinama ne pojavljuje u suštinski lošim filmovima.

Piše , Objavljeno

Valkyrie

Valkyrie

Film “Valkyrie” baziran je na istoimenoj operaciji čiji je cilj bio izvršiti atentat na Hitlera pa je već samim tim odlično kino rješenje u hladnim zimskim danima. Film su od samog početka pratili problemi jer obitelj Clausa von Stauffenberga protivila se angažmanu Toma Cruisea, budući da Nijemci nisu baš najtolerantniji prema scijentolozima. Stvar je očito izglađena jer krajem dvanaestog mjeseca u kina nam dolazi ova priča koja bi mogla iznjedriti prilično dobar film. Isto tako, filmovi o drugom svjetskom ratu oduvijek su nas misteriozno privlačili.

Imamo osjećaj da će ludi Tom ostvariti dobru ulogu…

valkyrie - tom cruise

valkyrie – tom cruise

Ponosna vojničina, pukovnik Claus von Stauffenberg (da vam olakšamo:štaufnberg) vjerno služi njemačkoj vojsci iako se nada da će netko stati na put Hitleru i njegovim zločinima prije nego li uništi Njemačku. Shvaća da vremena više nema i da je vrijeme za akciju, te da baš on mora biti taj koji će Hitlerovim zločinačkim planovima stati na kraj. Pokreće operaciju kojoj cilj ubojstvo atentatora i svrgnuće nacističke vlade.

Dodatni poticaj za odlazak u kino bit će i ponovno spajanje dva genijalna uma koja su nam donijela jedan od najboljih filmova devedesetih i svakako jedan od najboljih trilera u povijesti, “The usual suspects”.
Singer je godinama lutao snimajući kojekakve papazjanije, ali ponovna suradnja s Cristopherom McQuarriem budi nadu i tjera nas da s nestrpljenjem očekujemo dolazak ovog kino hita.

Datum izlaska:26.12.2008.
Redatelj:Bryan Singer
Scenarist: i Nathan Alexander
Uloge:Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten

TAGOVIBill Nighy Bryan Singer Carice van Houten Christopher McQuarrie film Kenneth Branagh Tom Cruise Tom Wilkinson Valkyrie

Komentiraj