Film i TV

Novi mistery SF na telki

Aside Banners

Večeras pogledajte regionalnu premijeru mistery serije Nulti sat

Piše , Objavljeno

FOX TV će svoju jesenju shemu bazirati na nekoliko novih naslova, a među prvima predstavljaju fantastičnu mistery dramu, Nulti sat.

nulti sat

Znanstvene fantastike i misterija nam nikada dosta, tako da svaki novi takav projekt očekujemo s velikim nestrpljenjem. Zero Hour (Nulti sat) je jedna od svježijih serija TV kuće ABC, a upravo je ovih dana završila svoju prvu sezonu prikazivanja u SAD-u, te će ju od ovoga tjednas pratiti i gledatelji s ovih područja. Premijera je najavljena za 23. rujna, a serija će ići svakog ponedjeljka u 21.55, te time biti jedan od najjačih aduta jesenskog programa kanala FOX TV.

Radnja serije se vrti oko Hanka Gallistona (Anthony Edwards, poznatiji nam iz serije ER), izdavača časopisa Modern Skeptic Magazine, koji se bavi teorijama urote i sličnim modernim fenomenima. Otmica supruge uvlači ga u svijet tajni neslućenih razmjera, u kojem razotkriva misterije stare gotovo kao čovječanstvo. U tome mu pomažu mladi asistenti Rachel (Addison Timlin) i Arron (Scott Michael Foster), te FBI agentica Rebecca Riley (Carmen Ejogo), a pomoć će mu biti itekako potrebna, jer ulozi svakom minutom postaju sve veći.

Nulti sat – trailer:

Iako ne spada u sam vrh TV produkcije, Nulti sat je pokupio solidne kritike i reakcije gledatelja, tako da ćemo ga sigurno čekirati.

TAGOVIFOX TV misterija nulti sat premijera sf TV premijera zero hour

Komentiraj