Zabava

Drugi vozač starog automobila

Aside Banners

Veselite se ili tugujte: Chris Evans je novi glavni voditelj ‘Top Geara’

Piše , Objavljeno

Više od tri mjeseca nakon što je Jeremy Clarkson dobio pedalu iz Top Geara na njegovo mjesto dolazi jedan od najpoznatijih i najbogatijih britanskih voditelja, Chris Evans.

chris evansMilijuni fanova diljem svijeta se još uvijek nisu pomirili s odlaskom Jeremya Clarksona iz omiljenog im Top Geara, a mnogi od njih su vjerojatno još uvijek gajili nadu kako će BBC uvažiti sve njihove proteste i peticije te slavnog voditelja vratiti na kormilo emisije koja je velikim dijelom upravo zahvaljujući njemu došla do statusa jedne od najdugovječnijih, najpopularnijih i najprofitabilnijih na svijetu. No, Clarksonov kratak fitilj je ipak bio nepremostiva zapreka, a kada su emisiju iz solidarnosti napustili i Richard Hammond te James May, teško je bilo očekivati sretan završetak ove priče. Potpuni kraj Top Geara ili prilika za novi početak?

Izgleda kako BBC ipak ne želi tako lako odustati od jednog od svojih najjačih brendova pa su nakon par mjeseci pregovora uspjeli pronaći tipa koji bi trebao biti dostojna zamjena Clarksonu. Radi se o vjerojatno najpoznatijem i najboljem britanskom radijskom i TV voditelju, prezenteru i DJ-u Chrisu Evansu, čije ime mnogima od nas gotovo ništa ne znači (osim što ga dijeli s Keptn Amerikom), ali Englezićima je on bog i batina. Nešto kao Duško Ćurlić, Branko Uvodić, Danijela Trbović, Tarik Filipović i svaki drugi hrvatski voditelj… zajedno!

Chris Evans – intervju s Jeremyem Clarksonom:

Osim što je vodio nekoliko iznimno popularnih showova i već se dugi niz godina smatra najvećim zabavljačem Velike Britanije, Chris Evans ima još jednu strast koja ga čini solidnim izborom za voditelja Top Geara: obožava automobile! Posebno su mu velika strast propeti konjići, a u kolekciji ima i Ferrari 250 GT Spyder California SWB iz 1961. godine kojeg je 2008. godine platio nevjerojatnih 6,1 milijun eura, da bi već 2010. godine garažu upotpunio Ferrarijem 250 GTO iz 1963. godine, kojih je proizvedeno samo 36 primjeraka i za kojeg je morao iskeširati vanzemaljskih 120 milijuna kuna! Istina, morao je prodati tri svoja bezveznija automobila da skupi tu lovu, ali izgleda kako je u Velikoj Britaniji unosnije biti voditelj nego sportska ili rock zvijezda.

evans

Producentima Top Geara sada preostaje pronaći još dva ko-voditelja, a snimanje novih epizoda bi trebalo započeti već kroz nekoliko idućih tjedana. Prve će se epizode ovog reboota na malim ekranima moći vidjeti početkom 2016. godine, a 28. ovog mjeseca nam slijedi i konačni oproštaj s Clarksonom i ekipom u njihovoj posljednjoj snimljenoj epizodi. Što će se s njima dogoditi i kakav će im biti ostatak karijere za sada nije poznato, ali sumnjamo kako će proći bolje od Evansa!

TAGOVIautomobili britanac Chris Evans jeremy clarkson top gear velika britanija voditelj

Komentiraj