Zabava

You're not afraid of the dark, are you?

Aside Banners

Vin Diesel se novim filmom i TV serijom vraća omiljenom nam Riddicku

Piše , Objavljeno

Iako u kinima nisu zaradili neku bajnu lovu, filmovi o Riddicku su stvorili nevjerojatno široku i vjernu bazu fanova, a Vin Diesel računa upravo na to!

2419_FPF_00245R.JPGAko sve prođe kako treba i zdravlje ga bude služilo, 2016. godina bi mogla biti godina Vina Diesela. Omiljeni nam ćelavi mišićavko već sprema nove nastavke svojih serijala xXx, Fast and Furious i Guardians of the Galaxy, a sada je ispunjenom kalendaru dodao i još jedan, autoru ovog teksta vjerojatno i najzanimljviji projekt: četvrti dio sage o gotovo neuništivom plaćeniku Riddicku! Ali to nije sve! Uz ovu fenomenalnuu vijest za sve fanove neozbiljnog SF-a nam dolazi i sporedni bonus u obliku TV serije na istu temu!

riddick 2

Za sada se ne zna mnogo o niti jednom od ova dva projekta, ali Diesel ih je službeno objavio na predstavljanju televizijske divizije svoje produkcijske kuće One Race Film i prilično smo sigurni kako će se te najave obistiniti. Film nosi radni naziv Furia, što će fanovi odmah prepoznati kao ne toliko suptilan znak da se Riddick vraća na svoj mrtvi rodni planet, dok je serija za sada poznata kao Merc City i baviti će se dogodovštinama plaćenika i odmetnika na nekom od planeta Riddickova svemira. Rada na scenariju filma se već prihvatio David Twohy, koji će film i režirati (napisao je i režirao i prva tri dijela), a Merc City još uvijek traži svoju ekipu. Držimo im fige, jer iako je svakog gosta tri dana dosta, Riddicka možemo gledati do kraja vremena!

TAGOVIfuria merc city riddick riddickove kronike sf vin diesel

Komentiraj