Film i TV

Ne, nije fora

Aside Banners

Vlasnici kuće Waltera Whitea iz ‘Breaking Bada’ imaju noćne more zbog pizza na krovu

Piše , Objavljeno

Jedna od najikonskijih scena fantastičnog Breaking Bada postala je pravi problem za vlasnike kuće u kojoj je serija snimana, a fanovima i turistima je to ludo zabavno!

breaking bad 1U jednoj od najpoznatijih scena Breaking Bada Walter White (Brian Cranston), ljutit zbog reakcije svoje žene kada joj se pojavio na vratima s najvećom pizzom u Albuquerqueju, baca tu istu pizzu na krov garaže i odjuri s automobilom u nepoznato, a iako ne pretjerano bitna sitnica za ostatak radnje, upravo je ona ostala u sjećanju svakog fana serije kao nešto uistinu posebno i originalno. Sada, godinu i pol dana nakon kraja prikazivanja, vlasnici kuće koja je “glumila” dom obitelji White moraju živjeti s ostavštinom serije, što znači gotovo svakodnevno skidanje pizza s garaže bačenih od strane fanova, turista i slučajnih prolaznika.

Breaking Bad pizza – DVD extras:

Iako grad Albuquerque itekako profitira od Breaking Bad turizma, ljudi koji žive u ikonskoj kućici već 41 godinu polagano gube živce, a situacija je otišla toliko daleko da je i sam tvorac serije Vince Gilligan zamolio sve posjetitelje da se suzdrže od ovakvih “vandalskih” akcija jer one nisu niti zabavne niti originalne. Još je jedan korak dalje otišao Jonathan Banks (u seriji igra opakog Mikea Ehrmantrauta) koji je svakom turistu s tendencijama olimpijskog bacača poručio: “Ako vas ulovim da to radite, gonit ću vas!“. A s Mikeom bome nema zajebancije…

Better Call Saul podcast – Jonathan Banks:

TAGOVIBreaking Bad kuća pizza turisti Vince Gilligan Walter White

Komentiraj