Zabava

Aside Banners

Will Smith je odličan glumac, ali kao otac je s Jadenom opako za*ebo – a ovo je kap koja je prelila čašu

Piše , Objavljeno

U razgovoru za Vanity Fair prošle godine, Will Smith je kroz smijeh izjavio da su on i njegova divna supruga Jada možda malo pretjerali s odgojem koji njeguje individualnost i slobodu izražavanja. Navodno Will Smith nije scijentolog, ali je očito da su odgojne metode bile, u najmanju ruku – nekonvencionalne.

E da je Will samo znao kako je roditeljstvo teško…

Jaden je bio najslađi klinac na svijetu u sad već pomalo zaboravljenom filmu Pursuit of Happyness, činilo se da će postati superzvijezda nakon angažmana u suvremenom remakeu Karate Kida s Jackie Chanom, njegova rap karijera je obećavala, ali stvari su negdje krenule po krivu.

Čak ni ne prozivamo odlazak na maturalnu večer u bijelom Batman odijelu ili modeliranje za Louis Vuitton – i to žensku kolekciju.
Ono što nam smeta (jer smo gledali Arrival i sad smo stručni lingvisti) je njegov način izražavanja i prenemaganje. Odjednom je postao eterično indigo dijete koje zna sve o svemiru, kako našem unutrašnjem svemiru tako i ogromnom svemiru koji nas okružuje.

Kap koja je prelila čašu i razlog zbog koje mi, uspuhani i bijesni, lupamo po tipkovnici sada je OVO.

Za Vanity Fair je izbacio video gdje čita nevjerojatne činjenice o svemiru. Da je barem samo to u pitanju, tu je i pretjerano isforsirani Lidrano/hrvatsko glumište ton uparen s orgazmičnim izrazima lica.

Ovo je najgori video koji smo vidjeli u posljednje vrijeme, ali ujedno i najbolji jer volimo hejtati.

Evo i nekoliko tajni svemira s njegovog Twittera.

Ako vam ovaj Make Art nije dovoljan – evo još umjetnosti u Twitter formi.

Screenshot_12

Njegov “inovativni” streetwear brand za mlade je bezobrazna kopija ikoničkog umjetnika Jean Michel Basquiata, a da stvar bude luđa – Jaden citira svoje prijatelje koji govore da sve izgleda kao da je Basquiat povratio svuda.

Onda slijedi i emotivni dio Jadena koji s milijunima sljedbenika dijeli svoje sessione plakanja.

Da ne bude zabune na koji način on živi…

A ako ste mislili da se Jaden razumije u glazbu s obzirom da sam pokušava biti glazbenik, a i da mu je tata prvi Grammyem nagrađen reper – prevarili ste se. Kao i mi.

I za kraj, mudrost Jadena koja nam postaje životni moto…

Jadene, čak i ako se sad šališ, gotovo je među nama.

TAGOVIjaden smith will smith

Komentiraj