Zabava

Stara kuka Logan

Aside Banners

‘Wolverine 3’ će biti brutalan i krvav završetak priče o omiljenom nam mutantu

Piše , Objavljeno

S prva dva samostalna Wolverine filma nismo bili nimalo zadovoljni, pa se nadamo kako će posljednji dio opravdati očekivanja.

wolverine 1Kada kažemo kako nismo bili zadovoljni, mislimo da smo bili strahovito razočarani, jer su prva dva samostalna Wolverine filma bila teško smeće. Nemoguće je reći koji je od njih gori, ali u svakom slučaju nisu opravdali očekivanja i najpopularnijeg i najzanimljivijeg X-Mena su prikazali kao dosadnog gunđavca koji bez imalo atraktivnosti onesposobljava svoje neprijatelje. Hugh Jackman je zaslužio više!

A izgleda kako će više i dobiti! Iako se dugo špekuliralo hoće li uopće biti trećeg nastavka, to se ipak moralo dogoditi, a kao i posljednji dio, režirati će ga James Mangold. No, kako bi se sačuvao obraz ovog lika i dostojno ispratilo vjerojatno najboljeg Wolverinea kojeg će svijet ikada vidjeti (Hugh Jackman se nakon 16 godina napokon oprašta od te uloge), producenti, pisci i sam Mangold namjeravaju donijeti nešto svježe i originalno, prikaz ovog superjunaka kakav još nismo imali prilike vidjeti. Brutalnost, potoci krvi, psovke, seks i neizbježna R-oznaka znači da ćemo napokon dobiti Wolverinea kakvog želimo! Jer, džabe ti te kandže kada ne možemo uživati u dekapitaciji bezimenih neprijatelja u slow motionu…

wolverine 3

Osim što će biti namijenjen prvenstveno odraslima, ovaj će novi Wolverine biti malo drugačija vrsta filma, gotovo pa vestern smješten u bližu nam budućnost. Bitnu će ulogu u svemu odigrati i Patrick Stewart kao Professor X, a fanovi se nadaju kako sve ovo znači da se ide na liniju priče iz jednog od najpopularnijih stripovskih Wolverine izdanja, Old Man Logan. U svakom slučaju obećava, a 3. ožujka 2017. godine ćemo vidjeti hoće li to obećanje i ispuniti!

TAGOVIhugh jackman james mangold marvel old man logan Patrick Stewart wolverine X-Men

Komentiraj