Igre

Orkovski gulaš!

Aside Banners

‘World of Warcraft’ kuharsko natjecanje kreće, a kuhat će se autentična jela Azerotha

Nakon igrica, filmova, stolnih igara, stripova i ostalih peripetija, došlo je vrijeme da se World of Warcraft probije i do kuharskih emisija!

Piše , Objavljeno

Dok ste rasturali beštije po svijetu Azerotha ili se križali gledajući katastrofalni Warcraft film, sigurno ste se pitali: “Što hrabri ratnici Alliancea jedu? Što se kuha u kampovima Orka? Jel moj život ima smisla i na što ja trošim vrijedne sekunde na ovoj planeti?” Nećemo vam stavljati odgovore u usta što se tiče potonjeg, ali netko se stvarno pitao ova prva dva pitanja i odlučio to nekako unovčiti. Tako je nastao World of Warcraft kuharski show, koji bi se s originalnog korejskog mogao prevesti otprilike kao WoW? Recept! Jelo je spremno!. Ah, Južna Koreja…

Show vodi proslavljeni južnokorejski kuhar i aktivni igrač Warcrafta Choi Hyun-Seok, a koncept je klasični: natjecatelji se bore u pripravljanju jela koja su tematski vezana uz svijet World of Warcrafta. Naravno, sve je ovo pod pokroviteljstvom Blizzarda, koji na Dalekom Istoku i dalje vidi najjače tržište za svoj dugogodišnji MMORPG (ipak, u ostatku svijeta polagano opada popularnost). Pa kada se već gubi toliko vremena na grajndanje i farmanje, može se malo i opustiti uz dobru azerothsku klopicu!

TAGOVIblizzard južna koreja kuhanje kuharsko natjecanje kulinarska emisija natjecanje World of Warcraft

Komentiraj